Vastattu

Nettiliittymä yhdessä asunnossa eri


Moro!

 

Ei oikein nyt saa apua mistään niin ajattelin kysyä täältä onko kenelläkään kokemuksia. Eli olen muuttamassa kesällä asuntoon, johon saisi 50M DSL-liittymän ja sitä nopeammat liittymät ovat 4G/5G-liittymiä. Kumminkin eniten tässä pistää silmään se, että rivitaloyhtiössä on 13 asuntoa. Ja kaikkiin muihin 12 asuntoon saa kaapelimodeemin ja paremmat yhteydet. Eli tähän muuttamaani asuntoon ei saa samanlaista nettiä ainakaan nettisivun perusteella.

 

Onko tämä mahdollista? Että yhdessä asunnossa olisi jätetty tekemättä johtotyöt tjsp. ja sinne ei saisi samoja yhteyksiä, kuin muihin. Kenelläkään kokemuksia? Vai onko nettisivulla virhe. Vaikea selvittää nyt asiaa tämän lakon takia.

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sakarialanne 31 May 2022, 13:00

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Aika oudolta vaikuttaa, kun yleensä taloyhtiössä liitetään kaikki asunnot kerralla eli tässä tapauksessa ktv-verkkoon. Eli @sakarialanne voisi kurkkailla tilannetta, kun on enemmän noiden kiinteiden kanssa hoidellu Elisalla.

Käyttäjätaso 7

Onhan siinä sinunkin tulevassa  asunnossa varmaan kaapeli TV.

Varmista josko vaikka kytketty pois päältä jostain syystä. ( Ei näy saatavuuksissa ).

Senhän saa kytkettyä äkkiä takaisin.

 

 

 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

@Miikka89 laita vaikka yksityisviesti minulle, kerro minne osoitteeseen olet muuttamassa, niin selvittelen saatavuusasiaa.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Laitetaan tänne julkisesti tiedoksi. Edellinen asukas oli välttämättä halunnut VDSL-liittymän kaapelimodeemin sijaan ja VDSL oli sitten jäänyt osoitteelle ensijaiseksi myyntisaatavuudeksi. Vaihdettiin kaapelimodeemi tilalle, nyt se on kaikkiin huoneistoihin tarjolla.