Vastattu

Packet loss nettipeleissä PS5

  • 27 June 2022
  • 2 kommenttia
  • 175 katselukerrat

Toivottavasti osaan selittää tän järkevästi, en tiedä näistä jutuista mitään. Mulla on käytössä Kotiboksi Arris TG2482 ja Saunalahti Kotikuitu 250M. Netti on aina toiminut täydellisesti nettipelejä pelattaessa, mutta viimeiset 2 viikkoa on ollu yhtä tuskaa. Esim Fortnitessa packet loss on 30% mikä tekee pelaamisesta mahdotonta. Ping on kyllä normaali 30-50 välillä ja latausnopeus 230. Oon käynnistäny netin ja pleikkarin monta kertaa uudestaan, oon kokeillu pelata LAN kaapelilla ja ilman. Miten tän ongelman pystyis korjaamaan?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Snouppi 29 June 2022, 14:48

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Heippa @xJanikaa ja tervetuloa OmaYhteisöön! Ei huolta sillä täältä yhteisöstä löytyy monipuolista osaamista avuksi, niin eiköhän tämäkin selviä! 😎 Oletko havainnut muiden pelien kanssa vastaavaa ongelmaa tai entäpä tuntuuko netti “viiveiseltä” jos esimerkiksi muilla laitteilla nettiä selailee. 🤔 Ensimmäiseksi lääkkeeksi kokeilisin vielä nollata tuon Arriksen -modeemin painamalla takaa löytyvää reset-painiketta 10 sekuntia pohjassa. Tämä palauttaa laitteelle oletusasetukset joten jos olet muutoksia aiemmin kerennyt laitteen asetuksille tekemään, niin ne valitettavasti nollaantuu myös.

Heippa @xJanikaa ja tervetuloa OmaYhteisöön! Ei huolta sillä täältä yhteisöstä löytyy monipuolista osaamista avuksi, niin eiköhän tämäkin selviä! 😎 Oletko havainnut muiden pelien kanssa vastaavaa ongelmaa tai entäpä tuntuuko netti “viiveiseltä” jos esimerkiksi muilla laitteilla nettiä selailee. 🤔 Ensimmäiseksi lääkkeeksi kokeilisin vielä nollata tuon Arriksen -modeemin painamalla takaa löytyvää reset-painiketta 10 sekuntia pohjassa. Tämä palauttaa laitteelle oletusasetukset joten jos olet muutoksia aiemmin kerennyt laitteen asetuksille tekemään, niin ne valitettavasti nollaantuu myös.

Ei oo muissa peleissä ollut ikinä mitään ongelmia, se tekeekin tästä hommasta vielä vaikeamman 😅 Puhelimella netti tuntuu joskus hyvin hitaalta mutta ei oo ollu sen isompia ongelmia. Pitää kokeilla tuota reset hommaa ja kattoo auttaisko se yhtään 🤔