Vastattu

Spotify Connect ei toimi ZyXEL VMG3927 kanssa

  • 4 April 2021
  • 5 kommenttia
  • 166 katselukerrat

En saa Spotify Connectia toimimaan ZyXEL VMG3927-B50A-modeemin kanssa. Spotify Connect -laitteena on Marantz NR1050 -AV-vahvistin.

Kaikki laitteet ovat luonnollisesti samassa WiFi-verkossa, Marantz näkyy ZyXELin laitehallinnassa oikein ja saa yhteyden verkkoon. Marantz itse asiassa näkyy Spotifyn laitevalikkossa vaihtoehtona aivan oikein, mutta yhteyden luominen siihen ei kuitenkaan onnistu.

Olen kokeillut kahden eri reitittimen kanssa ja niissä Spotify Connect toimii moitteettomasti, mutta heti kun vaihtaa laitteet takaisin ZyXELin WiFiin niin lakkaa toimimasta eli vika on selvästi nyt ZyXELin asetuksissa.

Osaako joku auttaa, mihin suuntaan ZyXELin verkkoasetuksia pitäisi säätää, että Spotify Connectin saisi toimimaan? Jonkinalista vihiä voisi mahdollisesta saada https://support.zyxel.eu/hc/en-us/articles/360011000819-Sonos-and-Spotify-Connect tästä, mutta en löydä vastaavia asetuksia VMG3927-hallinnasta.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi wellu_76 4 April 2021, 11:26

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Jos tuo Maranz on yhtään sukua Denonille, niin suosittelen kytkemään piuhalla vahvistimen reitittimeen. 

Jos tuo Maranz on yhtään sukua Denonille, niin suosittelen kytkemään piuhalla vahvistimen reitittimeen. 

Onhan se sukua, kun tulevat ilmeisesti suurin piirtein samalta tehtaalta… Olen kokeillut kytkeä Ethernet-kaapelilla suoraan reitittimeen, mutta ei valitettavasti auttanut asiaan.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Mitäs se vahvistin näyttää ruudulla kun yrität toistaa Spotify Connectilla? Oletko kokeillut ottaa vahvistimen virtapiuhaa seinästä irti

Marantz on kyllä ollut Ethernet-kaapelilla kiinni reitittimessä jo aikaisemminkin eli se ei ole ongelma.

Mutta kokeilin ottaa vahvistimen virtapiuhan seinästä ja alkoi toimimaan. Käsittämätöntä...

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Kun mulla oli vahvistin wifi-verkossa, harva se viikko sai olla irroittamassa virtapiuhaa seinästä, LAN-piuhalla ei ole ollut ongelmia. Ei nuo vahvistimien verkko-ominaisuudet taida olla ihan sillä parhaimmalla tasolla...