Vastattu

Tuplalaajakaista ja VDSL2 tarjoushintaa

  • 30 June 2022
  • 1 kommentti
  • 172 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

Käytössä ollut jo pitkään VDSL2 ja sen kylkiäisenä saatu 4G-liittymä on puhelimessa. Tähän asti yhteistyö on toiminut hienosti ja soittamalla aspaan on aina saanut tarjoushintajaksoa jatkettua ja näin kyseinen pakettion ollut varsin edullinen ja olen ollut tähän erittäin tyytyväinen. Nyt kuitenkaan aspan mukaan alennuksen antaminen ei enää onnistu, koska tuotetta ei ole olemassa. Joutuu ilmeisesti luopumaan 4G-simmistä 😥 

Mistähän mahtaa olla kyse? 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kv36 30 June 2022, 17:53

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7

Mistähän mahtaa olla kyse? 

Perinteinen vdsl ei ole enää operaattorin prioriteettilistalla kovin korkealla ja osittain niistä luovutaan kokonaan. Samaan yhteyteen sopii hyvin myös tällaisista yhdistelmätarjouksista luopuminen.

 

Joutuu ilmeisesti luopumaan 4G-simmistä 😥

Ei kai tuossa joudu luopumaan muusta kuin tarjouspaketista. Jatkossa olet vapaa kilpailuttamaan kännykkäliittymän erillään nettiliittymästä.

Vinkki: kysele liittymänvaihtotarjoukset muilta operaattoreilta, valitse niistä paras, tee sopimus ja katso miten Elisa vastaa. Saatat yllättyä. (Vinkki nro 2: saatavilla on myös muita vaihtoehtoja kuin superhypergiganttiset 1000M huoletonrajattomat)