Vastattu

Uuden ethernet-yhteyden kytkentä

  • 20 August 2017
  • 2 kommenttia
  • 4731 katselukerrat

Hei, muuttime pari viiko takaisin uuden asunnon, mutta huoneissa olevissa pistokerasiassa en tule netti, olen kokeilenut kaikki pistoketta, en toimi, jos laitan suoraan sähkökaappissa R1:teen sitten toimi, mutta haluan että toimisi myös huonessa.
Noin see pidäs toimia :

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi tuokki 21 August 2017, 09:34

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Huoneiston rasioita ei ole kytketty tai on kytketty väärin, taloyhtiöön yhteyttä että korjaavat asian omaan piikkiinsä. Oletko kysynyt naapureilta toimiiko heillä?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Asunnon sisäiset tietoliikenne ratkaisut eivät ole talonyhtiön asia. R1 on nousujohto talon laitetilasta (netti tulee asuntoon tästä liittimestä). Vain se on talonyhtiön vastuulla.

Jos haluaa, että rasiat toimivat muissakin huoneissa tähän väliin pitää ostaa kytkin. Näitä saa vaikka verkkokauppa.com:sta 20-40€ hintaan.

Vaikka tämä: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/12071/dfmjv/D-Link-DGS-108-8-porttinen-kytkin

Tähän kytkimeen kytketään R1 ja jokainen huone, jonne yhteys halutaan. Jos halutaan yhtey vain vaikka huoneeseen x (liitin1), niin R1 nousu kytketään lyhyellä ethernet- johdolla R1 > 1 liittimeen. Mutta tällä saa siis yhteyden vain yhteen huoneeseen.

Jos haluaa taas, että Wlan- toimii asunnossa, niin kannattaa ostaa Wlan- reititin ja laittaa se seinää kiinni tähän sähkökaapin viereen (ei sisälle, koska pelitinen ovi estää signaalia).

Tässä tapauksessa johdostus siten, että R1 reitittimen WAN- liittimeen ja LAN- liittimistä Ethernet- johdot kaapin liittimiin 1,2,3 jne..

Wlan- reittittimeksi vaikka tämä (Wlan- vaihtoehdossa ei tarvitse erillistä kytkintä, joka oli ensimmäisessa esimerkissä): https://www.verkkokauppa.com/fi/product/12071/dfmjv/D-Link-DGS-108-8-porttinen-kytkin

T: Tuokki