vaihtasin veks jos voisin....

  • 5 helmikuu 2021
  • 1 kommentti
  • 47 katselukerrat

herttaköynnösvehkan hienoa toiminta a taas kerran, ongelmahan oli etten päässyt tietylle websaitille tai sen tarjoamiin palveluihin käsiksi. pari soittopyyntöä ja homma eteni. reititin buutatttin etänä pari kertaa, sitten juurikin klo 21 tienoilla tuli tekstari, notta ongelma tunnistettu ja korjattu, kokeile uudetaan ja vastaa mukanan seuranneeseen kyselyyn… ongelma vaan on siinä, ettei ongelma hävinnyt mihinkään, mitään kyselyä ei ole tullut, ja nää aitoviikunan idiootit vielä sotkemaan mun reitittimen etten voi kirhjautua siihen. haistakaa nyt pitkä viiniköynnös.

 

Edit // Sanavalintoja -Patomiäs


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @Timi7X ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Ymmärrän että harmittaa, mutta pidetään keskustelu silti asiallisena, jookos? :) 

 

Olen pahoillani että ongelma ei tuolloin ratkennut, mutta jos vähän avaat tilannetta tarkemmin niin voidaan yhdessä koittaa selvittää ongelmaa :) Ensinnä itseäni ihan kiinnostaisi tietää että mitkä sivut eivät nyt siis toimi sekä minkä merkkinen ja mallinen reititin sulla on käytössä? Koititko kirjautua reitittimen hallintaan ihan niillä oletuskäyttäjätunnuksella ja -salasanalla?

Osallistu keskusteluun