Vastattu

VMG3926-B10A hyytyy - dhcp??

  • 30 December 2020
  • 6 kommenttia
  • 328 katselukerrat

Käyttäjätaso 2

 

Zyxel alkanut muutaman viime viikon aikana hyytyä.  Loppuu jotenkin IP osoitteiden jakaminen dhcp:lla tai jotain sinne päin.  Kun buuttaa niin sitten taas pelaa muutaman päivän. Aiemmin pelasi ongelmitta.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 31 December 2020, 16:01

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Moi @jaria! Harmi kuulla, että nettiyhteyden kanssa on pulmia ilmennyt. Olitko jo ihan täyttä tehdasasetusten palautusta modeemille tehnyt? Voidaan myös vilkaista tuota linjan itsensä puolta, jos OmaYhteisön profiiliisi sille varatulle paikalle laitat vaikkapa asiakasnumerosi (näkyy vain ylläpidolle). :relaxed:

Käyttäjätaso 2

Minkä asiaksnumeron sinne haluat?  Asiakaskirjeet osioissa on puolisen tusinaa erilaisia…

Ja en ole palautellut tehdasasetuksia, sen verran on esim. staattisia IP-astuksia, WLAN kanava-asetukset, salasanat yms. ettei “turhan takia” viitsisi niitä poistaa. Ei kuitenkaan mitään erikoista, eli sellaista, joka voisi toiminnan tuolla tavalla hyydyttää.

Kaikki kuitenkin pelittää buutin jälkeen päiviä/lähes viikon, joten tuon toimivuuttakin on aika hankala tsekata.

Firmis on VMG3926-B10A_Elisa11_V513AARB9D0 ja WWAN 1.16.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Vaikkapa ihan tuon kyseisen laajakaistan laskulta löytyvällä asiakasnumerolla tiedot löytyy hienosti. :slight_smile: Voit myös profiiliisi yksityisiin muistiinpanoihin lisätä vaikkapa ihan vain osoitteen, näinkin homma etenee. :slight_smile:

Okei! Nuo asetukset toki vaikuttaa asiaan, ymmärrän hyvin ettei tuo tehdasasetusten palautus ihan ensimmäisenä houkuttele. :sweat_smile: Ohjelmistoversio näyttäisi olevan uusin, joten se puoli on ainakin kunnossa. :thumbsup:

Käyttäjätaso 2

Tuo laajakaista on Elisa Viihteen mukana tuleva. Lisäsin Viihteen laskun asiakanumeron keskusteluprofiiliin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Kiitos! Pääsin nyt hieman tutkailemaan tuota laajakaistan puolta. Mitään selkeää syytä tuolle kokemallesi hyytymiselle ei löydy joten vähän viittaisi nyt siihen, että modeemi vain alkaa olemaan tiensä päässä. :thinking: Laittelen sinulle vielä yksityisviestiä, tässä julkisella puolen ei ihan kaikkea pysty avaamaan. :slight_smile:

Käyttäjätaso 2

Kiitos.