Vastattu

Yhdistetty, verkon käyttö estetty

  • 13 April 2019
  • 1 kommentti
  • 914 katselukerrat

Pätkii tuo modeemi Cisco 3825 muutenkin, vaikka resetoitu. Siis alkaa pänniä, kun en öisin pidä puhelinta auki ja aamuisin tuo otsikon teksti löytyy toistuvasti puhelimesta tai tabletista. Joskus, kuten eilen, kun tabletti on lepotilassa, niin verkon käyttö estyy. Ei joka kerta viittis virtoja modeemista katkaista, että saa yhteydet toimimaan. Enkä pidä laitteita missään pommisuojassa.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi hpguru 13 April 2019, 18:38

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hyvää iltaa.

Cisco EPC3825 on vuodelta 2012 ulkomuistista eli se on käytössä sinulla yli viisi vuotta. Modeemi väsyy käytössä, vaikka olisi kalliskin. Toki resetointia olet kokeillut. Mutta palavatko valot modeemissa normaalisti, kun netti ei toimi? Oletko soittanut Elisalle ja tiedustellut missä vika voisi olla? Koska modeemi on noinkin vanha, suosittelen hakemaan Elisalta Arris-kaapelimodeemin, jonka mallinumero on TG2492S. Se on käytössä minulla jo yli 8 kk.

Toimii kuin se kuuluisa junan vessa ja häiriöitä ei ole koskaan. Minulla on kotikuitu 10M Elisalta, ilmainen taloyhtiölaajakaistana. En voisi kuvitellakaan elämääni ilman tätä huippu modeemia ja ilmaista nettiä Elisalta! Mutta voisiko sinun elämäsi olla parempi uudella Arriksella?

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/laajakaista/ohje/kotiboksi-tg2492s/

Tarkista laitteen merkkivalot vikatilassa:

Kuva: DNA

Tämä ei ole Arriksen mainos, vaan kehu omaan käyttöön pohjautunut, naapuri on pitänyt laitteen ulkonäöstä. Ainoa miinus, minkä pakko kertoa, on laitteen kallis hinta. Mielestäni 144 euroa modeemista on todella kova hintapyyntö, kun modeemi on muovia kokonaisuudessaan. Miten muovi voi olla noin kallista? Muualla kamot tosin vieläkin kalliimpia.

Mitä suosittelen sinulle? Ensisijaisesti tuliterää modeemia, mutta voithan toki chattailla Elisankin kanssa viasta. Vielä ehtii sitäkin tekemään, jos et ihan heti halua uutta modeemia ostaa - mutta pakolliseksi tulee 😞 Jos ostat modeemin, ilmoita CMAC Elisalle. Shopitissa hoidetaan samalla. Vanha laite tietenkin kierrätykseen, vaikkapa Shopitissa asioidessa.

Nyt soi Da Tweekaz - Hewwego (Extended Mix).

Hyvää viikonloppua!