Vastattu

ZyXEL VMG3925-B10B ei toimi päivityksen jälkeen

  • 23 May 2019
  • 3 kommenttia
  • 1350 katselukerrat

  • Tulokas
  • 1 kommentti
Hei!
Modeemini päivitettiin ti-ke-yönä eikä se enää käynnisty. Kun laitteen uudelleenkäynnistää, välähtävät kaikki 4 vihreää LAN-valoa kerran ja sammuvat sitten. Power-valo ei syty, ei myöskään WAN-valo vaikka johto on siihen kiinnitetty. Resetointi taikka laitteen sammuttaminen pidemmäksi aikaa virtajohto irrotettuna ei auta. Mitä tehdä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Vektoriikka 24 May 2019, 14:40

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Tervetuloa Omayhteisöön @ESK!

Kuvauksen perusteella kuulostaa siltä, että modeemi on sanonut sopimuksensa irti lopullisesti. Mikäli modeemilla on vielä takuu voimassa, voit saada Elisalta uuden modeemin takuun piiriin. Takuuvaihtoa varten kannattaa lisäillä asiakasnumero omaan profiiliin täällä OmaYhteisössä. Asiakasnumeron avulla @OmaYhteisö-tiimi pystyy suorittamaan takuuvaihdon. Jos mahdollista, pyydä tuon Zyxelin tilalle Huawei HG635 -modeemi. Todennäköisesti toimii paremmin kun tuo Zyxel.

Toki ADSL, VDSL ja kuitu -liittymissä voit käyttää mitä tahansa yhteystyyppiä tukevaa modeemia. Itselläni oli Elisan VDSL -liittymässä käytössä Telewellin modeemi ja se toimi kuin junan vessa. Sen kanssa ei ollut koskaan mitään ongelmia. Tuota meikäläisellä ollutta modeemia ei enää ole saatavilla, mutta suosittelen harkitsemaan vakavasti Telewell TW-EAV510AC-B -modeemin hankintaa.
Hei,
kiitos vinkistä ja vastauksesta @Dj_God! Lisäsin asiakasnumeron, jospa @OmaYhteisö-tiimi ottaa tästä kopin.
Käyttäjätaso 3
Hei,
kiitos vinkistä ja vastauksesta @Dj_God! Lisäsin asiakasnumeron, jospa @OmaYhteisö-tiimi ottaa tästä kopin.


Hei ESK! Kyllähän tuo nyt siltä vaikuttaa että modeemi on nyt pysyvästi päättänyt samahtaa 😞 Pistätkö meille yksityisviestiä @OmaYhteisö-tiimi niin katsotaan tuota tilannetta tarkemmin vielä! 😊