Vastattu

Zyxel VMG3927 ei hyväksy salasanaa

  • 23 July 2021
  • 4 kommenttia
  • 269 katselukerrat

Morjesta

Reititin pätkii viihteenkanssa ja yritin mennä muuttamaan reitittimen asetuksia mutta sisäänkirjautumisessa ei hyväksy salasanaa,mitä tehtävissä?


EDIT // Muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -draakki 23.7.2021

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 23 July 2021, 16:32

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

En tunne kyseistä reititintä mutta siinä varmasti on jossain kohtaa reset-nappi, kokeile painaa sitä pitkään, esim. kynän kärjellä tms. Sen pitäisi palauttaa salasana ja muut asetukset oletukselle. Oletussalasana, jos Elisa ei ole käytäntöä muuttanut, on sama kuin wifi-salasana.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Morjes @Telpu ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:

Kyseiselle purkille löytyy täältä tarkemmat ohjeet, ja suosittelisin samaa kuin @JV0600 eli modeemin resetointia (= palauttamista tehdasasetuksille). Laitteen takaa liitäntöjen yhteydestä löytyy pieni kolo, missä lukee RESET. Kolon pohjalla on varsinainen reset-painike. Resetointi tehdään painamalla painiketta vähintään 10 sekuntia terävällä ja ohuella esineellä, kuten suoraksi taitetulla klemmarilla, hammastikulla tai vastaavalla (teräväkärkistä kynää voi myös koittaa käyttää mutta on hyvä huomioida, että kynänkärki on usein liian lyhyt ja/tai paksu eikä se tällöin mahdu painamaan painiketta pohjaan asti, jolloin laite ei myöskään onnistuneesti resetoidu). Onnistuneen resetoinnin jälkeen laite käynnistyy hiljaksiin uudelleen. 

Paikallisen hallinnan osoite on http://192.168.10.1 ja käyttäjätunnus on admin, salasana löytyy laitteen takaosan tarrasta kohdasta “Login Password”. :thumbsup_tone2:

Kiitoksia,sain salasanat vaihdettua 👍

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Loistohomma! :blush:  Hyvä että vinkeistä oli apua. :thumbsup_tone2: