Zyxel VMG3927 ongelmat

  • 8 May 2022
  • 5 kommenttia
  • 1244 katselukerrat

Zyxel VMG3927 modeemin kanssa on alkanut olemaan ongelmia. Modeemi on ostettu marraskuussa 2021 Elisan liikkeestä. Ongelma ilmenee siten, että yhteys katkeilee. Ongelman aikana kun yhteyttä tarkistetaan Elisan päästä ongelmaa ei ole mutta kuitenkaan yhteyden muodostaminen ei ole mahdollista modeemin (wifi ja toiset laitteet kokeiltu) kautta. Ainoa jolla ongelman saa pois on käyttää modeemista virtoja pois päältä.

Modeemin pääsee kirjautumaan sisälle mutta asetuksia ei voi enää säätää ollenkaan. Edes uudelleen käynnistäminen ei auta tähän. Jos valikkoja koettaa avata tulee virheilmoitus  “It is impossible to retrieve the information now”.  Toinen kummallinen asia on, että vaikka yhteys toimii uudelleen käynnistyksen jälkeen päähallinta sivulla näkyy, että modeemissa (kuva) ei olisi yhteyttä ja wifi ei olisi käytössä + muuta..

 

 

Olen koettanut resetoida modeemina mutta sekään ei onnistu, koska reset nappi ei toimi enää. Mikään odotus aika (10s tai jokin muu) ei tunnu saavan aikaseksi mitään liikettä modeemiin reset nappia painaessa. Ongelmat pitäisi saada pois jotta etätyöt eivät olisi jatkuvasta jumissa.

Olisiko tähän olemassa mahdollista korjausta jo?

 

Tuhil 1 vuosi sitten

Tämä tarina päättyi onnellisesti. Elisa otti vastaan heiltä ostetun Zyxel VMG3927 laitteen ja antoivat tilalle ilman lisäveloitusta Huawei DG8425 laitteen. Nyt netti on toiminut ongelmitta kuukausia.

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Annan helpon vastauksen tähän. Itse olen paininut tämän asian kanssa nyt koko laitteen omistussuhteen ajan. Ratkaisuksi antaisinkin että koitat saada hankittua kunnon reitittimen tämän zyxelin tilalle. Et tule saamaan tätä kuntoon elisan aspan kautta. Ovat omani resetoineet vähintään kaksi kertaa ja hetken se toimi. Nykyisin joka aamu saa käyttää virrat pois päältä, että wi-fi toimii.

Johdollakin kiinnitetyt nykyisin alkaneet valittamaan “ei yhteyttä”. Zyxel 3927 on kyllä ehdottomasti surkein laite (ja vielä kalliskin!), jonka Elisa kauppaa 1000mb valokuituliittymän kaveriksi.

 

Minun pitäisi kiikuttaa laite huoltoon, mutta enhän minä voi olla ilman reititintä ja takuuta väliaikaisesta laitteesta ei ole.

 

Ainoa vaihtoehto on hakea uusi reititin jostain muualta ja sitten kiikuttaa tuo paskalaite kierrätysjätteen joukkoon.

 

Hauskaahan tässä on tämä että kirjoitan tälläkin hetkellä tuolla zyxelin netillä, johon en voi kirjautua 192.168 sivustolle.  “It is impossible to retrieve the information now”. 

Wifi nopeus on noin 400mb, vaikka mikään muu laite ei rasittaisi verkkoa. Uutena tuosta sai irti sen 850+.

 

Lyhyestä virsi kaunis ja toivottavasti laitetta harkitsevat huomaavat nämä huonot kokemukset tästä laitteesta ja eivät osta tätä!

 

Elisalla olisi oikea päätös ottaa laite takaisin ja päättää (mahdolliset) sopimukset välittömästi. Itse otin kuukausihinnoittelulla tämän laitteen juuri tämän vuoksi, että sen saisi purettua mahdollisesti. Toisin on käynyt.

 

Elisan aspa, jos luette tämän, niin voitte ottaa yhteyttä ja lähettää minulle toimiva laite, kuten myös tämän ketjun aloittaneelle. En voi riittävin sanoin kuvailla tämän laitteen huonoa kokemusta ja toimivuutta.

Vanhan modeemin kanssa olleiden ongelmien ( zyxel P870HN 2012 ostettu ) takia hankin tämän VMG3927 Elisan aspan ohjeistamana. Näin jälkikäteen ajateltuna en olisi tätä ostanut. Ennen nykyistä zyxel modeemia kokeilin Asus DSL-N16 ADSL2+/VDSL, joka piti olla yhteen sopiva Elisan liittymän kanssa mutta tämän modeemin kohdalla ongelmaksi tuli yhteyden katkominen.  

Elisan aspasta luvattiin vaihtaa nykyinen VMG3927 modeemi uuteen takuun puitteissa mutta nyt odottaminen on kestänyt vajaa kaksiviikkoa. Modeemia kyllä nettikaupassa löytyy mutta jostain syystä homma vaan ei etene. Tämäkin varmaan johtuu lakosta ???

Jos vaihto modeemi on samaa kuraa kuin tämän nykyinen niin varmaan menee loppujen lopuksi myös netti yhteys vaihtoon jos kokonaispalvelu on tätä luokkaa.

Nykyiset etätyömallit eivät hirveästi anna anteeksi jos nettiyhteys ei ole luotettava.

Tuhil, älä suotta odota vastausta täältäkään. Eivät ole vastaamassa näistä laitteista ja niiden toimimattomuudesta millään lailla. 

 

Olet rahasi menettänyt, mutta älä pelkää, on meitä muitakin samassa sopassa. 😅

Itsellä oli myös ongelmia. Katkoi wifiä jatkuvasti ja koko masiina piti resetoida usein. Ostin sitten halvemman reitittimen, mutta toimii paremmin. Tällä hetkellä toimii tuo Zyxel siltaavana DSL-modeemina 

Tämä tarina päättyi onnellisesti. Elisa otti vastaan heiltä ostetun Zyxel VMG3927 laitteen ja antoivat tilalle ilman lisäveloitusta Huawei DG8425 laitteen. Nyt netti on toiminut ongelmitta kuukausia.