Skip to main content
Vastattu

300 meganen 5g netti toimii vain kolmasosa nopeudella nykyään

  • 24 July 2024
  • 3 kommenttia
  • 242 katselukerrat

Eli minulla on elisan 5g netti jonka nopeus olisi tuo 300mbps. Mutta nyt muutaman päivän toiminut vajaalla kolmasosa nopeudella (reilu 90mbs). Eikä käytössä ole vpn tai muutakaan joka voisi nopeutta häiritä.

Chatin kanssa keskustelin mutta eivät osanneet auttaa. Sitten joku teknikko soitti joka ei löytänyt mitään vikaa vaan kuulemma normaali nopeus joten mitään ei voi tehdä, tällä on vain mentävä.

Juttu on kumminkin se että se mitä minulla on tämä liittymä ollut, aina kellonajasta riippumatta vähintään se 290mbps nopeus toiminut. Vuosi pari sitten oli sama ongelma mutta silloin elisan osaaja oli sitä mieltä että tuo ei ole normaalia ja selvitti että vika elisa tukiasemassa. Jotain korjasivat  elisan päässä ja nopeus oli sen jälkeen tuo +290mbps. Ja tämä hoitui silloin ihan päivässä. Mutta nyt ei missään kuulemma vikaa joten ei voi/tarvitse mitään tehdä.

Tosiaan nyt varmaan sunnuntai/maanantaista lähtien ollu hidas netti ja ketuttaahan se lataa 126 gigaa 6.6-13 megasella nopeudella.

Modeemin asetuksia tms. en ole muuttanut vaan kaikki ollut kuten ennenkin mutta nyt yhtäkkiä hidastunut tuohon 90mbps nopeuteen. Resetoinut ja buutannut modeemin useasti mutta eihän se auta kun varmaan taas joku tukiasema vika/väärä tukiasema minulla tms.

3 kommenttia

Kunniamerkki

Päivitystä tuohon aikaisempaan. Tosiaan muutaman päivän netti toimi tosi hitaasti mutta nyt viimeisen tunnin aikana nopeus onkin palautunut tuonne 300mbps paikkeille.

Eli onko ihme tapahtunut vai mitä mutta asiaa ei ainakaan tällä haavaa tarvitse murehtia.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +12

Hyvä kuulla, että lähti toimimaan! Jos jostain syystä vielä uudelleen myöhemmin toistuu, niin tuota olisi hyvä tarkistella asiakaspalvelun käytönvarmistuksesta. Mutta toivotaan, että nopeudet pysyy kohdillaan 🤞

Kunniamerkki

Ja tänään taas 80-90mbps mutta en jaksa valittaa. Vaihdan operaattoria jos jatkuu tällain.

Osallistu keskusteluun