Vastattu

5G katkeilee satunnaisesti

  • 9 July 2021
  • 1 kommentti
  • 601 katselukerrat

Yli vuoden ollut 600M 5G liittymä käytössä on toiminut pääasiassa moitteetta, mutta nyt viimeiset pari kuukautta netti on katkeillut satunnaisesti muutamaksi minuutiksi, mikä aiheuttaa suurta päänvaivaa eteenkin pelatessa. Välillä yhteys katkeaa useamman kerran päivässä ja joskus voi mennä useakin päivä ilman ongelmia. Modeemi on netin katketessakin sitä mieltä, että yhteys on olemassa ja esim. LTE-H monitor softassa ei näy mitään poikkeavaa, kun yhteys katkeaa. Ongelmaa ei ainakaan toistaiseksi ole esiintynyt, jos purkin pakottaa 4G tilaan.

 

Tiedä onko sattumaa, mutta ongelma alkoi samoihin aikoihin, kun sain Elisalta asiakastiedotteen, jossa kerrottiin, että alueeni mobiiliverkkoa parannetaan lähipäivinä.

 

Käytössä Huawei 5G CPE Pro uusimmalla ohjelmistoversiolla 10.0.5.11(H351SP3C6201)

Kaikki perus factory reset ym on kokeiltu. Mitenkä edetään?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 13 July 2021, 11:27

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Moi @Totti_P, onpas erikoinen tilanne. :thinking: Mitenkäs näiden katkeilujen ulkopuolella, toimiiko tuo yhteys vakaasti ja hyvillä nopeuksilla? Tapahtuuko tuo katkeaminen esimerkiksi samaan kellonaikaan, vai tuntuuko tuo olevan ihan satunnaista? Todennäköisesti tässä on nyt parasta ottaa suoraan yhteyttä vikapalveluun vaikkapa soittopyynnön kautta, niin asiaa saadaan tarkemmin tutkintaan. Muutama esimerkki katkoksien ajankohdista tarvitaan tutkimista varten! :slight_smile: