5g kotinetti


Kummallinen tuo 5g kotinetti, kun sähkökatko on 30.6 niin netti on pimeänä vieläkin. Käsketään vaan kokoajan resetoimaan tuo reititin ja olen sen tehnyt eikä mitään vaikutusta. Tämä ei ole toiminut alusta asti niin kun sen pitäisi. Asennuksen jälkeen kk päästä jo kävi ekan kerran asentaja paikan päällä kun nopeudet oli mitä oli. No tämän jälkeen se toimi taas kk jonka jälkeen taas oli nopeudet mitä oli. Tämä liittymä sopii yksinäiselle ihmiselle, kun varmasti kerran kk käy joku katselemassa. Olen ehdottanut reitittimen vaihtoa mutta se ei onnistu sitten millään, kun aina vaan pitää resetoida ja kaikki on hyvin. Laskut kyllä joutuu maksamaan, kun laskutus kyllä toimii jollei mikään.muu ELISASSA. Oli kyllä virhe ottaa tämä LUOTETTAVA JA NOPEA 5G KOTINETTI. Kyllä reitittimessä on vikaa mutta sitä ei vaan myönnetä. ÄLKÄÄ VAAN OTTAKO TÄLLAISTA ITSELLENNE.

Lautturi 1 vuosi sitten

Ikävä kuulla ongelmista! Suosittelen olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme jotta saadaan häiriöasiaa eteenpäin tutkintaan.

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Ikävä kuulla ongelmista! Suosittelen olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme jotta saadaan häiriöasiaa eteenpäin tutkintaan.

Eipä se oo mitään tähän astikaan mitään tulosta tuottanut.