5G kotinetti MC7010 ongelmat

  • 16 October 2022
  • 3 kommenttia
  • 305 katselukerrat

olen taistellut tän 5G kotinetin kanssa siiitä asti kun talo valmistui helmikuussa, jatkuvasti yhteys pätkii, poikki välillä ihan totaalisesti,eikä saa laitteita toimimaan, kun ottamalla piuhat seinästä. Vaimo tekee etäduunia kotona ja jatkuvassti ongelmissa tän netin kanssa+ Elisa viihde toimii ( ei toimi) netin kautta. Totuin 10 vuodessa valokuitutalossa asuessa netin sujuvuuteen, nyt uudessa talossa asuessa on kuin palaisi -90 luvulle. Talo sijaitsee vanhalla asuinalueella,eikä ole kuitua tänne saatavilla ainakaan Elisan puolesta.  Pitääkö tästä yhteydestä maksaa normi hinta, kun yhteydet ei ole sitä mitä luvataan??


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Palstalta löytyy jonkun verran kohtalotovereitasi. Kannattaa lukea aiempia ketjuja, jos niistä olisi jotain apua.

 

talossa asuessa on kuin palaisi -90 luvulle. Talo sijaitsee vanhalla asuinalueella,eikä ole kuitua tänne saatavilla ainakaan Elisan puolesta.  

Elisa ei onneksi ole ainut palveluntarjoaja Suomessa. Kannattaa tutkailla, onko joku taho suunnittelemassa kuitua alueelle, ja ilmoittautua halukkaaksi kuidun ottajaksi. Ilman riittävää kysyntää kuituyhteyksiä ei rakenneta.

 

Pitääkö tästä yhteydestä maksaa normi hinta, kun yhteydet ei ole sitä mitä luvataan??

Ei tietenkään. Aloita vikailmoituksella, jos et sitä ole vielä tehnyt. Mutta jos korjausta ei löydy nykysysteemin korjauksesta, vaihtoehtona on sitten laitteiston (ja/tai liittymän) vaihto.

Toimisiko yhteydet paremmin ihan perinteisellä mobiilireitittimellä, jossa ei ole uuden teknologian lastentauteja?

Oon tehnyt useamman vikailmoituksen, jotain asetuksia muuteltu,päivityksiä asenneltu jne. , mutta samat ongelmat jatkuu, ei se auta varmaan kun tehdä uudestaan ja miettiä mitä tän kanssa tekee🤔

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

@perlaaa - Tervetuloa OmaYhteisöön! Laitatko yksityisviestiä @OmaYhteisö-tiimi :lle, niin katsotaan tilannetta 🙂