5g pätkii ja surkea upload nopeus

  • 27 December 2023
  • 3 kommenttia
  • 187 katselukerrat

Pelaan nettipokeria. Joudun aina vaihtamaan 4g yhteyteen, sillä vähän välillä ohjelmisto jäätyy moneksi sekunniksi ja tämä häiritsee todella paljon.

 

Toinen on että 5g yhteydellä uploadaaminen on todella surkeaa. 4g yhteydellä uploadaa videon 1 minuutissa, kun taas  5g yhteydellä voi mennä 10 minuuttia. Onko näihin ongelmiin minkäänlaista ratkaisua? Kannattaisi laittaa ensin yhteydet kuntoon ennen kuin aletaan myymään uudenlaisia yhteyksiä.

 

Yhteys on Elisa Mobiililaajakaista 5G 600M sekä ZTE MC801A 5G -reititin


3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Minkälaisia arvoja laite antaa 5G yhteydelle?

n78 taajuus kantaa huonosti sisään ja laitteen paikkaa vaihtamalla voi jo parantua. ZTE:ssä tuntuu olevan ongelma huonossa 5G verkossa, että pätkii myös 4G:tä ja siten koko yhteys on hetkellisesti käyttökelvoton.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Tuntuu että tuo 5G liittymä on harrastajan liittymä, pitää tietää paljon ja osata säätää laitteet että saa sen mitä on luvattu :/

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Oletko tarkistanut millaiset kuuluvuudet laite saa? Voit käydä hallintasivulta nappaamassa kuvan signaaliarvoista tänne tiedoksi, niin pystytään tarkemmin neuvomaan. Paras on tietysti suoraan olla yhteyksissä meidän vikapalvelun puolelle, että voidaan ongelmaa selvittää syvällisemmin. 

Osallistu keskusteluun