Vastattu

Burrel riistakamera

  • 1 lokakuu 2020
  • 9 kommenttia
  • 787 katselukerrat

Ostin eilen Burrel-riistakameran ja siinä mukana oli Sim-kortti, johon sai suoraan tilattua Elisan Burrel kuvaliittymän. Tilasin liittymän ja sain kameran toimimaan.

Tänään kun avasin kameran se etsii verkkoa mutta ei pääse verkkoa. Annoin etsiä 15 minuuttia. Olen kokeillut pitkin päivää mutta kamera ei vaan löydä verkkoa. En tiedä miten pitää tehdä.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi RRR1963 2 lokakuu 2020, 08:29

Oli oma vika (kuten usein on) Olin ladannut netistä eilen väärän päivityksen nyt latasin uuden ja verkko löytyi.

Katso alkuperäinen viesti

9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @RRR1963 ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Jopas nyt :/ Ootko koittanut käynnistellä tuota kameraa uusiksi? Onko sulla toista meidän verkon liittymää eli pystytkö varmistamaan toimiiko verkko muuten alueella normaalisti? Jos ei ole, niin lisäätkö käyttöosoitteen profiiliisi yksityisiin muistiinpanoihin niin vilastaan täältä käsin? :) 

Minulla on useampi Elisan liittymä, puhelinnumero on nyt profiilissa. Ja kamera on sammutettu ja käynnistetty useamman kerran. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Hmm… Ainakaan liittymän puolella en mitään ihmeempää huomannut eli sen puolesta kaikki näkyisi olevan kyllä kunnossa :/ Saatko testattua sitä SIM korttia vaikka puhelimessa?

Oli oma vika (kuten usein on) Olin ladannut netistä eilen väärän päivityksen nyt latasin uuden ja verkko löytyi.

Käyttäjätaso 4

No mutta hei ihan loistava homma että ongelman juurisyy löytyi, tärkeintähän on että kamera pelittää taas :slight_smile: näitä sattuu jokaiselle!

Mistä löytyi se oikea korjaustiedosto? Sama vika minulla.

 

Olin vahingossa ladannut SMS Pro kun piti olla SMS 3.
Nyt kun latasin oikean tiedoston ja tein ohjeen mukaan, niin kaikki tuntuu toimivan.

Vaikuttaisi siltä, kuin menuun olisi ilmestynyt joitain uusia asetuksia, joita ei alunperin ollut.

Täältä siis hyvät ohjeet:
https://www.retkitukku.fi/kamerat/riistakameroiden-paivitykset-ja-kayttoohjeet.html

 

Käyttäjätaso 5

Tähän ketjuun vielä lisäyksenä vinkki jonka opin asiakkaalta. Noihin Burrelin malleihin joiden ohjelmistoja ei heidän omalta sivulta löydy voi uudempia ohjelmistoversioita ladata tältä Retkitukun sivulta: https://www.retkitukku.fi/riistakamerapaivitykset 💡

Käyttäjätaso 4

On kyllä kallis tuo Burrell kuva liittymä riistakameraan, itse maksan vastaavasta 0,90€/kk ja jos kuvia lähtee kuukaudessa vähän Elisa latausliittymä tai Telian prepaid tulisi vielä halvemmaksi. Laskin Telian prepaidin yhdellä latauksella 10€ voivan lähettää 83 kuvaa/kk (200kt). Latausliittymä olisi kalliimpi, mutta se taitaa olla voimassa 2 vuotta eli voi tulla pienellä käytöllä hyvinkin halvaksi.

 

Ainut mikä hyvää tuossa Burrell kortissa taitaa olla hiukan avoimpi sähköpostipalvelin, jos sitäkään.

 

 

Osallistu keskusteluun