Vastattu

Burrel S12HD+SMS ja Elisan liittymä vain 2G-verkossa?

  • 25 September 2021
  • 7 kommenttia
  • 392 katselukerrat

Ostin Burrel S12HD+SMS ja sen mukana tuli Elisan 4G-liittymä. Kun kytken riistakameran päälle, se etsii hetken aikaa verkkoa ja löytää sen jälkeen 2G-verkon. Miksi? Asun kaunpungin keskustassa, missä minulla toimii toisen operattorin liittymä puhelimessa 4G-yhteydellä ja kaikilla tuttavillani joilla on Elisan liittymät, ne ovat tässä 4G-liittymiä. Nyt en saa esim. videota tulemaan lainkaan, pitäisi olla 4G-yhteys. Missä vika?

 

 

EDIT 12.7.2023 // muokattu otsikkoa hieman kuvaavammaksi -draakki

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Porkkana 10 July 2023, 08:21

Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Moikka @AloittelevaKuvaaja ja tervetuloa OmaYhteisöön. 

Tuosta kyseistä riistakamerasta on useita eri malleja olemassa niin osassa niistä on se ominaisuus, että kuvat lähetetään 2G verkossa. Oletko katsonut laitteen käyttöoppaasta onko siellä jotain asetuksia mitä pitää määrittää?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

@AloittelevaKuvaaja miten menee? Onko kamera lähtenyt pelaamaan paremmin? :relaxed:

Täällä sama ongelma. Ei vaihda 2G:stä parempaan.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

@Kapteeni77 Olitko kerennyt mitä temppuja itse laitteelle tekemään? Voisit lisäillä myös asiakasnumeron profiiliin (ei julkinen), niin voidaan täältä liittymä tarkistaa, että on teknisesti kunnossa. Suosittelen toki testaamaan toista liittymää kamerassa jos on vain saatavilla, niin sekin hieman rajaa jo. 😊

Tere

Minulla on sama vika S328 (S12HD+SMS3) kameran kanssa. Burrel kuva SIM kytkeytyy vain 2G verkkoon vaikka liittymän tiedoissa lukee:

  • Nopeus 128 kb/s, toimii 2G-, 3G- ja 4G-verkoissa.

Onko jokin liittymän asetus väärin vai mistä voisi kiikastaa? Kamerassa ei SIM asetuksia juuri ole.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

Kyseinen laite lähettää kuvia 2G verkossa. 4Ghen kykenevissä Burreleissa yleensä mainitaan erikseen se 4G kyky jo nimessä.

Kyseinen laite lähettää kuvia 2G verkossa. 4Ghen kykenevissä Burreleissa yleensä mainitaan erikseen se 4G kyky jo nimessä.

Niinpä näkyy kun tarkemmin tutkin. Homma OK.

Osallistu keskusteluun