Elisa haastoi valokuituifirman Markkinaoikeuteen

  • 1 August 2022
  • 29 kommenttia
  • 1161 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

29 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Onpa Elisa alas vajonnut. Lienee havaittu, että Adola on iso riski Elisan markkinoille ja asiakkaat mielluummin vaihtavat siihen niin 4G, 5G ja Elisan kiinteiden yhteyksien perästä. Nyt sitten yritetään saada yksi kilpailija markkinoilta ulos.

Mitä jos Elisa alkaisi tarjoamaan asiakkailleen sitä mitä haluavat tai toivovat? Jos nyt yhteisöä selataan niin IPv6, lähetysnopeuden nosto, sekä hitaampien liittymien takaisin tulo. Ja tietenkin kiinteiden yhteyksien saatavuus ja kohtuuhinnat Elisan kuituverkkoon liittymiseksi.

Alkaa myös mobiililiittymien hinnat olemaan pilvissä, eikä kilpaile hinnoilla juurikaan muille operaattoreille. Tulossa lienee taas jonkin asian lakkautus tai hintojen nosto.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

...

En tiedä, mitä Elisa tällä tempauksella haki, mutta henkilökohtaisesti pari liittymää lähtee nyt Elisalta pois.

ei taida tämä viesti saavuttaa massoja, joten, suurin osa asiakkaista pysynee elisalla tämänkin jälkeen. mullahan on tuo elisan 5g, todennäköisesti en ole vaihtamassa vaikka niin mieli tekisi. tosin ehkäpä telian 5g toimii riittävästi jos vaihtaisinkin ja kun telenor:lla ...eiku dna:lla palomuuri on nykyään lähes auki niin sinnekin päin voi katsella.

https://mobiili.fi/2016/01/07/elisan-halventavaksi-todettu-mainoskampanja-tuli-kalliiksi/

edellisessä silloinen sonera valitti elisasta ja pääsi läpi. tosin kaksi isoa tappelee keskenään. hassua kuitenkin on että kummassikin tapauksessa kritiikki ei ollut mihinkään yritykseen vaan vain yleisellä tasolla, siltikin jokin yritys ottaa herneet nenään. typerää soneralta silloinkin.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

ilmeisesti dna:kin oli asialla, silloin dna ei ollut telenor:n hallussa.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/markkinaoikeus-kielsi-elisalta-ahdistava-sitoutumispakko-mainoslauseet-uhkana-150-000-euron-sakko/c733e408-015f-3fab-b01a-23ef25cdf2b7?ext=ampparit&ref=ampparit%3Adc7d

dna valitti elisan markkinoikeuteen markkinoinnista liittyen määräaikaisiin ja dna voitti.

elisa voi olla väärässä liittyen valokuidun markkinointiin mutta tuntuu että jotain mätää olisi myös markkinaoikeudessakin.

Käyttäjätaso 5

Se taitaa olla osa Elisan 5G propaganda kampanjaa että yritetään saada kilpailijoita, kuten pienempiä valokuitufirmoja, pois kilpailemasta että saa myytyä niitä 5G liittymiään. Valokuidun takia Elisa ei pysty myymään 5G liittymiä kun joillain on valokuitu. Se on pelkkä este heille niin pitää alentua tuolle tasolla että ne on saatava pois pelistä ja ne turvautuu niiden lakimiesarmeijaan. 

Osallistu keskusteluun