Elisa Mobiililaajakaista 4G ja heikko latausnopeus

  • 12 April 2023
  • 3 kommenttia
  • 249 katselukerrat

Nyt riitti Elisan ***seily, ja ***kan puhuminen. 

Mobiililaajakaista 100 liittymä, josta maksetaan täyttä hintaa antaa 400-700 Kb/s latausnopeudeksi, ja vielä maksoin siitä hyvästä, että ammattilainen asensi ja suuntasi antennin ja lopputulos on ihan täyttä kuraa. Suunta johon aspa ja muut suosittelevat antennin suunnattavaksi ei toiminut ollenkaan. Suuntaus antenniin joka näkyykin ja on noin kilometrin päässä antaa juuri tuon huiman alle 1MB/sek lataus nopeuden. 

Liittymästä maksetaan +20€ kuukaudessa eikä saada edes verkon miniminopeutta, ja ikinä vika ei ole verkossa, aina laitteissa ja väärin suunattu antenni.

Saan Mobiililaajakaista 200 linjat DNA'lta halvemmalla ja testattuna toimivaksi, sinne siirtyy kaikki numerot mitä tässä taloudessa on 7 liittymää.

Se on operaattori vaihtoon vaan, kun asiaa on selvitelty sen 5-6 vuotta eikä sinä aikana ole saatu aikaan kun nopeuden tippuminen niin pitäkää ***kanne. 

Kun joku aspan tms henkilö lukee tämän niin ruksit pois kaikista markkinointi ja muista. Yhtään puhelua, tekstiviestiä/MMS, sähköpostia ei tule enää teidän puljusta, kiitos.

EDIT: 13.4.2023 // Muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -Snouppi


3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Erittäin ikävä kuulla, että ongelmaan ei niksit ja neuvot ole tuoneet helpotusta! Mielellään sinut asiakkaana pidetään, mutta sanomattakin on selvää että yhteyksien on pelattava. Jos helpotusta ei tule vaikka kuinka koittaa, niin kuulostaa hankalalta katveelta. 😢 Näin asiakkaan näkökulmasta katsottuna fiksuin ja nopein ratkaisu on testata toista operaattoria.

Profiilissasi oli asiakasnumerosi joten lisäilin soittokiellon näillä puheilla, mutta tämän aktivoitumisessa voi kestää noin 2kk. Pääset markkinointiin liittyviä asetuksia hallinnoimaan OmaElisasta. Lisätietoa markkinointiluvista ja asiakasviestinnästä löydät myös täältä.

Katsoin samalla tuota aluetta, niin reilu 2km tulee matkaa lähimmälle mastolle. Mihin suuntaan tuo antenni oli suunnattu? 🤔

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Miksi ihmeessä kituuttelit näin monta vuotta?

Monta muutakin vastaavaa tapausta tullut vastaan palstalla ja tuttujen kesken, eikä vielä kukaan ole osannut sanoa, miksei aikaisemmin testannut muita operaattoreita.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

.

Osallistu keskusteluun