Elisa Mobiililaajakaista 5G 1000M toimivuus ja verkkopelaaminen

  • 7 February 2024
  • 1 kommentti
  • 179 katselukerrat

Mimmosii nopeuksii ja pingii muut saa.. Oon ihmetellyt.  Ku porukka valittaa nopeuksista.. Ja et olis hidas.  Joo itekki huomaan ruuhkaaikana et verkkopelaaminen ei suju lainkaan sillon niin hyvkn.peli melkein alkaa toimii Iin huonosti et ruuhkaaikana ei pysty pelaa.. Tulee just et ei ota Osumia lainkaan tai vastaa.. . Mut onneks se on vaan se noin klo15 - 19:30 millon pahin ruuhkaaikana.. Ja sit muuten olisko joku niin kiva et opettais miten saan varmistettu et modeemi on yhdistänyt tohon lähimpään mastoon mikä sijaitsee viereisen kerrostalon katolla.. Oon laittanu modeemista 5gnsa päälle pelkästään ja kaistalukon niin et 1 ja 20 valittuna koska tuntuu et nii toimis paremmin.  Ainakin varmasti toimii paremmin niillä kahdella kaistalla vaan kuin jos olis kaikki kaistat käytössä.. Koska sillon mulla netti menee köyttökelvottomaks... Siis jos 1,3,7,20 kaikki valittuna. Ni toimii pelit ihan kamalasti. 

 

EDIT: 8.2.2024 // Muokattu otsikkoa -Snouppi


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Moikka @Pärtsy ja tervetuloa OmaYhteisöön! Kuvan nopeustestin lukemat näyttää kyllä hyvältä, tökkiikö verkkopelaaminen myös silloin kun nopeuslukemat ovat tätä luokkaa?

 

Mobiiliyhteyden kautta pelatessa on tärkeää ottaa käyttöön Julkinen IP-osoite. Jos tätä ei ole otettu käyttöön liittymälle ja reitittimelle, voi erinäisiä ongelmia esiintyä verkkopeleissä - kuten tuota mainitsemaasi, ettei osumat mene perille. Olihan sinulla julkinen IP -osoite käytössä?

Osallistu keskusteluun