Vastattu

Elisan 4g-mobiililaajakaistasssa avoin IP ratkaisu nettipelaajalle?

  • 17 January 2021
  • 1 kommentti
  • 341 katselukerrat

Hei!

Nyt on testissä elisan 4g-mobiililaajakaistayhteys uudessa asunnossa. Tilanne on tosiaankin tämä, että kyseiseen asuntoon ei valokuitua tule. Telialta lupasivat käydä tarkastamassa asunnossa tilanteen saako näihin hybridilaajakaistaa asennettua, joten varmaan vielä kokeilen sitä ennen varsinaista päätöstä kumman ottaisi! Hybridilaajakaista mahdollistaisi vakaan yhteyden 4g:n lisäksi, mutta mielelläni ottaisin Elisan tarjoaman liittymän ilman määräaikaisuuksia, jos vain yhteys olisi vakaa 24/7!

Tällä hetkellä Speedtest antaa 4g-mobiiliyhteydelle

Ping: 15-23 ms väliin
Nopeus: 40-107mb/s välillä

 

CS:GO -peliä testailin ja huomasin, että ping on aikalailla 30-40 ms hujakoilla. Tämä toki riippuu servereistä eikä sitä voi pitää vertailukelpoisena. 

Osaako kukaan sanoa, auttaako tuo oman IP-osoitteen muuttaminen avoimeksi ping ongelmaan, jolloin yhteydestä mahdollisesti saisi enemmän irti? Toki näillä vehkeillä ei ikinä tulla saavuttamaan valokuidun tuomaa vakautta, mutta silti.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi JJesseJ 18 January 2021, 11:12

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Moro @PelaajaRoope Ja tervetuloa OmaYhteisöön. :) 

Kannattaa ehdottomasti ainakin kokeilla ja testata tuota julkista-ip:tä miten se toimii. Kun on kuitenkin mobiiliverkosta kyse ja sen nopeuteen ja laatuun vaikuttaa moni tekijä niin testaamalla saa parhaimman tuloksen siitä auttaako se.