Vastattu

Huawei 5G CPE Pro 2 wi-fin tehon säätäminen

  • 13 April 2021
  • 2 kommenttia
  • 212 katselukerrat

Onko muilla tän laitteen kanssa wifi ongelmia? Esimerkiksi kun siirtyy kännykän kanssa 7m ja väliin tulee normi väliovi niin yhteys purkkiin alkaa pätkimään. Purkistahan ei pysty säätämään WiFi tehoja mut löysin scriptin jolla ko. valikon saa näkyviin mutta se ei kuitenkaan toimi tai siis asetukset ei tallennu. Saisko uutta firmwarea missä nää WiFin tehon säädöt on valmiiksi auki.

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 14 April 2021, 16:06

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Hmm, wifi-verkon tehoille on kuitenkin tietyt rajat minkä sisällä tehojen täytyy olla :thinking:  

Mietin että erityisesti 5 Ghz wifi-verkko on herkkä esteille. Tuolla purkilla pitäisi myös toimia wifi-verkko 2.4 GHz taajuudella joka pärjää esteiden kanssa vähän paremmin, voit kokeilla sitä myös jos siitä olisi mitään iloa :thumbsup_tone2: ja wifi-verkkoahan voi laajentaa ja vahvistaa kotona sitten erinäisillä mesh-ratkaisuilla ja wifi-verkon vahvistimilla, josta voisi olla apua tähän tilanteeseen. :slight_smile:

On varmasti rajat ja niistä vastaa valmistaja. Kuten edellisessä kirjoitin niin scripitillä saa teho valikon näkyviin, matala/vakio/korkea oletuksena on matala eikä pysty vaihtamaan. Vesivaraajan netti systeemi muuttui pari viikkoa sitten nyt tulee koko ajan ilmoituksia et yhteys poikki. Välimatkaa on huimat 5m. Sitä ne twitterissä aspan tyypit kans ehdotteli et lisää romuja nurkkiin pyörimään. Korjatkaa firmwaren puutteet, kiitos.