Vastattu

Koska 5G laajenee?

  • 31 December 2023
  • 2 kommenttia
  • 141 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +4

milloin elisan 5g verkko laajenee kattaan kaikki lapin suurimmat kylät ja kunnat ja kaupunkit ja millä tekniikalla siis 5g tekniikalla ne niissä toteutetaan

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kimblez 31 December 2023, 10:53

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7

milloin elisan 5g verkko laajenee kattaan kaikki lapin suurimmat kylät ja kunnat ja kaupunkit ja millä tekniikalla siis 5g tekniikalla ne niissä toteutetaan

Vähän kattavuudesta:

5G-verkko laajeni Lapissa jälleen

23.5.2023

Elisa on ensimmäisenä operaattorina tuonut 5G-verkon valtaosaan Lapin kunnista: nyt uusi mobiiliverkko on avautunut Enontekiölle, Sallaan ja Simoon. Tämä tarkoittaa, että lähes kaikki Lapin kunnat ovat jo 5G-verkon piirissä.

Lapissa Elisan 5G on saatavilla jo 19 paikkakunnalla, jotka ovat: Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pello, Pelkosenniemi, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Simo, Sodankylä, Tornio, Utsjoki ja Ylitornio.

Lappiin entistä paremmat mobiiliverkon yhteydet

28.12.2023

Elisa on loppuvuoden aikana panostanut Lapin 5G-verkkoon ja tuonut nopean mobiiliyhteyden entistä useamman asukkaan ja yrityksen saataville. Vuoden 2023 loppupuoliskolla Elisan 5G-verkko avautui Lapissa Tervolaan, jonka lisäksi nopeaa verkkoa on laajennettu Kemissä, Kemijärvellä, Kittilässä, Kolarissa, Posiolla, Ranualla ja Sallassa.  

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Niin no Sotkamossakin pitäisi keskustassa 5G olla elisalla niin onkin täysi vitsi ei toimi ei sitten muuten kuin ulkoisella antennilla ja sittenkin saa vajaa 300 megaa irti 600 megana yhteydellä..Joten paikattavaa piisaa kun tällä hetkellä 4G yhteydelläkin saa reippaasti yli tuon 300 megaa toisen yhtiön liittymällä..

Osallistu keskusteluun