Vastattu

Kuuluvuus ja sen parantaminen

  • 6 October 2022
  • 1 kommentti
  • 113 katselukerrat

Mikähän ***tu siinä on, että ei saada asioita toimimaan edes näin 4 vuoden jälkeen. Luvataan maat ja mannut mutta toteutus jää kirvelevän ripuli***kan tasolle. Nämä hevonkuusen myyntitykit soittelee ja kaupittelee ylihintaista 5G liittymää ja vannovat, että nopeudet nousevat +100-250 Mb/s, kun eivät saa 4G verkkoakaan toimimaan +950kt/s yli. Luvattu on lisää tekniikkaa mastoon ja verkkosuunnittelussa otetaan huomioon tilannetta JA **TUT. 

 

Ja kaikesta tästä vielä maksetaan täyttä hintaa koska Elisalla ei ole nenäkarvoja myöntää kuinka **tuillaan heidän verkkonsa on täällä(kin).

 

Se ei paljon tuon puljun kassassa tunnu, kun siirrän henk.koht liittymän ja vuoden vaihteessa loppuvat työpaikan liittymät (+25 kpl) muualle, mutta nyt riittää ne tyhjät lupaukset. Elisa ei tule voittamaan kilpailutusta näillä meriiteillä mitä se on tarjonnut jo 10 vuotta ja ylikin.

 


EDIT 7.10.2022 // siistitty tekstistä kirosanat pois OmaYhteisön yhteisten pelisääntöjen mukaisesti -draakki

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Lautturi 11 October 2022, 18:16

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Moikka @Huti !

 

Ikävä toki kuulla fiiliksistä 😕 Voitaisiin kyllä syvemminkin tutkailla tuota alueen verkon tilannetta, jos laitat meille vaikka yksityisviestiä @OmaYhteisö-tiimi