Vastattu

MC801A 5G- reititin pätkii yhetyttä

  • 28 November 2021
  • 2 kommenttia
  • 97 katselukerrat

Moi 

MC801A:ni, joka muuten on toiminut moitteetta ja 5G nopeudetkin ovat alueellani hyvät,

on alkanut pätkiä internet yhteyttä. Sisäverkko pysyy pystyssä ja yleensä ongelmaan auttaa se että kirjautuu MC801A:n hallintasivulle, jonka jälkeen yhteys palaa normaaliksi.

Toki Muutaman kerran olen joutunut uudelleen käynnistämään Modeemin. Nyt automaattinen uudelleen käynnistys on asetettu kahden päivän välein tapahtuvaksi, mutta silti internet yhteys katoaa viimeistään bootista seuraavana päivänä. 

Onko muilla vastaavaa? 

Onko MC801A:sta mahdollista saada jotenkin logia?

Onko MC8020 jo pian tulossa Suomen markkinoille?

MC801A on vain modeemina käytössäni eli siitä on WLAN poistettu käytöstä. MESH järjestelmänä minulla on ZenWifi XT8

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Lautturi 29 November 2021, 12:45

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4

Onko tuo pätkiminen siis milloin alkanut? Myönnettäkööt, että jonkin verran noissa laitteissa on ollut pätkimishaasteita joita on pyritty laitevalmistajan kanssa päivityksin korjaamaan. Mikäli pätkintä ei hellitä niin suosittelen olemaan yhteydessä häiriöilmoituksiimme asian tutkimista varten. Tavoitat heidät numerosta 010 190 240 tai voit varata soittopyyntöä https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/

Vaikea sanoa ihan tarkkaan milloin pätkiminen on alkanut, kun minulla oli aiemmin Mesh järjestelmänä Huawein Q2 pro, jossa oli jo Elisan ADSL yhteyden kanssa sellaista ongelmaa että se kaatui koko mesh aika-ajoin. Nyt kun reilu viikko sitten sain päivitettyä tuon Asuksen systeemin niin on se ainakin pysynyt pystyssä ja olen pääsyt ZTE:n hallintaa kiinni vika tilanteissa.

Mutta kiitos olen yhteydessä häiriöilmoituksiin, jos en saa muuta tolkkua tuohon.

Osallistu keskusteluun