Vastattu

Miten siirrän mobiililaajakaistani toiseen osoitteeseen?

  • 27 November 2020
  • 2 kommenttia
  • 490 katselukerrat

Moi. 

Minulla on Huawein reititin käytössä ja väliaikaisesti asumme toisessa osoitteessa, missä ei ole laajakaistaa. Miten saan laajakaistani ja tämän Huawein laitteen siirrettyä toiseen osoitteeseen? 😃 Nyt Netflix ei toimi ja se ei ole kivaa. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi irritus 28 November 2020, 15:51

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Jos kyseessä on Huawein reititin, missä on SIM-kortti sisässä, eli yhteys on mobiililaajakaista, ei sille tarvitse tehdä mitään siirtotilauksia. Viet vain laitteen uuteen osoitteeseen ja se toimii siellä samalla tavalla kuin vanhassakin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Huaweilla on myös kiinteän verkon laitteitta, kuten esimerkiksi DG8245W2 ja HG635.

Mikäli kyse on VDSL2-modeemista, myös liittymä pitäisi siirtää uuteen osoitteeseen. Itse siirrossa kestää parista viikosta kuukauteen, joten hyvin lyhytaikaista diasporaa varten siirtoon ei kannata edes ryhtyä. VDSL2-liittymän siirrosta veloitetaan 3,90 € ja ADSL2-liittymän 35,00 € per kerta. Tässä tapauksessa siirtomaksu tulee siis yhteensä kahteen kertaan, koska liittymä pitää siirtää pois ja takaisin.

Oletko jo kokeillut jakaa internet-yhteyden kännykästä televisiolle? Tämä on nopein tapa saada nettiyhteys käyttöön muuton kestäessä.

 

Mikäli kyseessä on mobiiliverkon reititin, kuten Huawei B593, B315, B525, B715 tai B818, riittää kun otat laitteen kainaloon ja kytket uudessa paikassa sähköt päälle.