5G

Oletko jo päivittänyt itsesi ja liittymäsi 5G-arkeen? Vastaa ja osallistu kilpailuun!

Oletko jo päivittänyt itsesi ja liittymäsi 5G-arkeen? Vastaa ja osallistu kilpailuun!
Käyttäjätaso 5
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 5 kommenttia

Elisan 5G-verkko on tutkitusti Suomen kattavin!🥇

Tiesitkö, että Elisan 5G-verkko on saatavilla jo yli 150 paikkakunnalla?😎 Rakennamme 5G-verkkoa jatkuvasti uusille paikkakunnille ja samalla laajennamme verkkoa nykyisillä 5G-paikkakunnilla.

Katso videoita Juuson ja Tinnin 5G arjesta!

 

Nyt haluaisimme kuulla sinun kokemuksiasi 5G:stä!🎮📞

Kerro omista kokemuksistasi tai ajatuksistasi liittyen 5G:hen:

  • Miten 5G näkyy sinun arjessasi? - Hyödynnätkö 5G:tä työssä tai vapaa-ajalla?
  • Harkitsetko vasta 5G:n käyttöä? - Mitä hyötyä 5G voisi tuoda juuri sinulle?
  • Onko sinulla jotain, mitä haluaisit tietää 5G:stä?
  • Jaa omat ajatuksesi 5G:stä muille OmaYhteisön käyttäjille!

Vastaamalla tähän keskusteluun voit voittaa OnePlus Nord 2T 12/256GB -puhelimen! Kilpailu on voimassa 13.-26.6.2022. Valitsemme vastanneista voittajan ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti yksityisviestillä.

Kilpailun säännöt

Kaikista kisa-aikana  OmaYhteisön (https://yhteiso.elisa.fi/) kisaan osallistuneista valitaan voittaja, joka voittaa palkinnoksi Oneplus Nord 2T 12/256GB -puhelimen (arvo 499 e). Osallistumisaika on 13.6. - 26.6.2022 ja kilpailu päättyy 26.6.2022 klo 23.59. Kisaosallistumisen tulee sisältää vastaus kysymykseen “Jaa omat ajatuksesi 5G:stä”. 

  

Kilpailun voittaja valitaan 27.6.2022 ja voittajalle ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti OmaYhteisön yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa OmaYhteisön profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä. Mikäli voittajia ei tavoiteta viimeistään 30.6.2022, valitaan tilalle uusi voittaja 1.7.2022. 
 
Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Elisa Oyj:n konsernihenkilökunnalla tai niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. 

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto kilpailuun osallistumisesta ei päädy Elisalle asti.  

Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien OmaYhteisössä julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa. 
 
Puutteellisia vastauksia ei hyväksytä. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. 

Arvontaan osallistujan henkilötietoja käsitellään ainoastaan arvonnan suorittamiseen ja palkinnosta ilmoittamiseen sekä sen toimittamiseen. Käsittelystä tarkemmin elisa.fi/tietosuoja. Arvonnan perusteella tapahtuva sähköinen suoramarkkinointi ja puhelinmarkkinointi tapahtuu suostumukseen perustuen. 

 

Onnea kilpailuun!🎉

Lue lisää kattavasta Elisan 5G-verkosta ja tutustu myös kattavaan 5G-valikoimaamme.

 

 


190 kommenttia

Eipä pääse tää Karvias muutamaan vuoteen tommosta 5G kokemaan.. 

Moi. En koe tarvitsevani 5g tä minnekkään. hyvin toimaa suoratoistot kaapelinetilläkin ja puhelimessa vielä vähemmän sille tarvis =)

Työliittymä ja -puhelin päivitetty 5G aikaan ja kyllä toimii nopeasti, vielä omalle liittymälle ja omalle puhelimelle pitäisi tehdä sama homma

5G liittymää olen harkinnut tällä hetkellä omistavani 4G mobiililaajakaistan tilalle. Puhelimella pärjään 4G-yhteyksillä hyvin.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

nyt minulla on nr-liittymä mobiililaajakaista elisalta kun ei noita piuhallisia saa, esim valokuitua.

onhan se keskimäärin toiminut mutta on kuitenkin jaettua kaistaa ja milloin menee tukkoon kun käyttäjiä alkaa tulemaan.

en kuitenkaan usko että nr tulee olemaan mullistus, vaan lähinnä lisäkaistaa kun edelliset alkaa olemaan täynnä.

mitenköhän tulee vonr (voice over nr) toimimaan kun volte on kuin “apocalypse of volte”. volte toimii miten lie, joten olisi toivottavaa että vonr ei olisi samanlainen sotku.

5g kotinetillä päästiin sellaisiin nopeuksiin, että poika pystyy pelaamaan kunnon tasolla verkossa. Ei olisi tällä varallisuudesta muuten onnistunut. 😊

En ole vielä hankkinut 5g puhelintakaan

ei ole 5g puhelinta vielä 

eipä tuota oo tarvetta vaihtaa liittymää ihan jo hinnan puolesta.. kallis on kallis.. toki käytösä on 5g luuri vaan oon ottanu sen verkonhaun pois käytöstä ni ei kulu akku niin nopiaa

5g ollut n.vuoden verran enemmän vapaa-ajan käytössä. Toiminu reisussa sulmessa ja ulkomailla ei oo ollu mitään pahaa sanottavaa (viellä).

Käyttäjätaso 3

Ei nykyisellä hintatasolla minulla ole mitään syytä vaihtaa 5G:hen. Viime syksynä vaihdoin 30€/kk 600M kaapelinettiin joka pelittää hienosti (vauhti ollut yli 590 Mb/s koko ajan) ja kodin ulkopuolella riittää n. 5€/kk 100M 4G puhelinliittymä (Telia Dot käytön mukaan).

 

 

Itse otin keväällä 5G käyttöön.  Päätökseen olen ollut tyytyväinen.  Toimii hyvin eri laitteilla ja useamman ihmisen käytössä. Vaikka 4g toimi myös hyvin. Kiinnostaisi tietää millainen ero on 4G:llä ja 5G:llä

Käyttäjätaso 1

Elisan 4G liittymä käytössä tällä hetkellä. Minulla oli hetken testissä elisan 5G kotona ja kuuluvuus sekä nettinopeus oli huonommat kuin mitä 4G:llä sai niin en nähnyt järkeä pitää muutenkin kallimpaa liittymää. Matkaa lähimpää 5G mastoon taitaa olla puoli kilometriä ja tässä useampi kerrostalo kodin ja maston välissä. Tällä hetkellä 4G riittää hyvin kaikkeen mihin nettiä tarvitsen. Ainoa syy miksi vaihtaisin 5G liittymään on sen hinnan tultava alas huomattavasti ainakin 30%.

Hello! 5g löytyy vasta kavereilta ja kotona on kuitunetti niin ei tarvettakaan ole. 4g toimii vallan ripeästi puhelimessa, enkä näe päivitykselle tarvetta. 

Käyttäjätaso 2

Eipä ole tarvetta 5Ghen niin kauan kuin 4G pelittää. Nopeus ei paljon heittele, normaalisti 180/40 Mb/s, riittää minulle ja hintaa alle 20 €.

5g puhelin on vaan ei tässä pääse sellaista yhteyttä kokemaan.

Ei mitään tarvetta 5G:lle, nykyisillä 4G systeemeillä pärjää oikein hyvin

Käyttäjätaso 7

Puhelimessa ei ole tarvetta 5G:lle niin kauan kuin 4G toimii. Katsotaan asiaa sitten , kun 4G: tä aletaan sulkea.

Kotinetti on sitten eri asia ja sen suhteen kiinteää käytän niin kauan kuin sellaista saa. Jos Elisa päättää sulkea kiinteät liittymät , niin sitten pitää ottaa mobiili vakinaisempaan käyttöön. Toistaiseksi vain testailen sitä ajoittain.

Käyttäjätaso 1

Olen jo päivittänyt puhelimeni 5g liittymään.

Ainakin toistaiseksi kiitettävän nopea latausnopeus.

päivitin aika kauan aikaa sitten jo 5g verkkoon todella paljon parempi ja nopeampi ja tasaisempi yhteys kuin 4g ainakin jos katsoo youtubea tai pilvi pelailee videot latautuvat todella nopeasti ja pilvi pelaaminen ei pätki lainkaan ja kun vaikka striimaa niin todellakin 5g netistä on hyötyä.

itse en aio enää 4g verkkoon siirtyä takaisin.

ja kun elokuvia latailee vaikka netflixissä niin lataavat todella ripeää tahtia 5g verkosta todellakin hyötyä arjessakin. 

ja jos vaikka jaat nettiä kaverille taikka telkkariin, pelikonsoliin niin netti ei siltikkään pätki ja toimii mainiosti.

Vasta harkinnassa. Uusi puhelin tarkoitus hankkia kesän aikana, niin ehkä sitten 5g ajankohtainen. 

5G käytössä kotona ja puhelimessa ja hyvin pelaa! 👍

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Molemmat, liittymä ja puhelin päivitetty 1v ja 7kk sit 5G aikaan.

Toiminut ihan odotusten mukaan Helsingin aluella 600M liittymä.

Nopeudet ollu sitä mitä odotinkin, useimmiten tuollaiset 400M-550M riittä hyvin kun tulee tuota dronea lennätettyä, niin hyvä että data liikkuu ripeästi.

Puhelin ja liittymä päivitetty 5G:en viime vuonna ja 5G ei toimi kuin satunnaisesti Hyvinkään keskusta-alueella - kivahan tuo olisi jos toimisi kunnolla.

Hyvin pelannut 5g, vaikka takametsissä asuteleekin. On kyllä huomattavasti parempi kuin 4g, pysyy jopa nopeudet hyvinä netin jaettaessa muihinkin laitteisiin! Jaa omat ajatuksesi 5G:stä, hyvä on!

Osallistu keskusteluun