5G

Oletko jo päivittänyt itsesi ja liittymäsi 5G-arkeen? Vastaa ja osallistu kilpailuun!

Oletko jo päivittänyt itsesi ja liittymäsi 5G-arkeen? Vastaa ja osallistu kilpailuun!

Näytä ensimmäinen kirjoitus

190 kommenttia

En ole kokenut vielä tarvitsevani 5G liittymää. Omistan kyllä 5G puhelimen, mutta oikein mainiosti vielä toiminut 4G liittymällä. Ensimmäisen kerran tuli eilen mieleen olisiko 5G liittymästä apua, kun töissä muutettiin uusiin tiloihin ja ehkä hiukkasen huono oli netin toimivuus, kun puhelimesta jouduin ottamaan netin työkoneelle, kun ei vielä uuteen rakennukseen oltu kytketty verkkoa toimintaan. Toki siellä rakennuksen uumenissa oltiin, niin hiukan oli hidasta 4G verkon toiminta ja tiputti jopa 3G:n välillä. Mutta kun vaihtoi paikkaa ikkunan lähelle, niin johan taas netti pelasi. Olisiko siis tässä tapauksessa ollut apua 5G liittymästä? Mutta sekin tarve katoaa itselläni hyvin pian, kun verkko laitetaan toimintaan uusissa tiloissa ihan pian.

5g on ollut hyötyä reaaliaikaisissa peleissä. Pelit latautuu nopeammin ja pelikokemuskin on ollut hiukan parempi.

Joulukuuhun asti menen työnantajan ehdoilla työsuhdepuhelimen takia. Sen jälkeen eläköitymisen jälkeen voisi 5G olla hyvinkin ajankohtainen. 

Ensku, 5 G tulee meidän kaikkien päivittäiseen käyttöön, samalla myös multisim, tehot omaa luokkaa. 

Olen käyttänyt 5g/300 puhelimessa ja todennut että käyttö on sujuvampaa kuin 4g jota käytän tabletissa. (Ei tue 5g:tä)

Käyttäjätaso 1

En ole ajatellut koko asiaa. Elän ja liikun pk-seudulla. Tärkeämpää minulle olisi se että nettiyhteys toimisi koko ajan moitteetomasti.

Ei ole vielä 5Gtä enkä kyllä ole sitä ihan vielä ajatellut hankkiakaan, koska 4G toimii mielestäni vielä ihan ok.

Eipä pääse tää Karvias muutamaan vuoteen tommosta 5G kokemaan.. 

Aika pieni se kattavuus on loppujen lopuksi viellä 

Eikös se Elisallakin ole aika paljon tuo 5G rannettu 4G päälle 

Kun saan kokeilla veloituksetta eli ilman lisähintaa olisi paljon paljon helpompi tehdä ratkaisuja.

 

5g nyt kovasti epämääräinen  kun ei tietoa miten hyötyisin verrattuna 4g.

Kotinettinä Elisan viisgee jo toista vuotta. Toiminut kuin unelma ilman katkoksia tai nopeuden pudotuksia. Kiitos Elisa <3 

Hyvin on toiminut

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2

On noita nopeuksia tullut kokeiltua kaikilla operaattoreilla. 5G on mainio lisä täydentämässä muita yhteystyyppejä, mutta odottelen vielä teknologian kypsymistä.

Minulla ei ole vielä 5G-puhelinta. Soittelen niin harvoin (muutaman kymmentä kertaa vuodessa), että vanhempikin verkko riittää tarpeisiini vallan mainiosti

Toimistolla on toisen operaattorin 5G langaton modeemi, mutta se on kyllä erittäin hidas. Liekö sitten jotenkin katveessa, vaikkakin ihan keskustassa…

Työpuhelin on 5G, mutta en siinä oo kovin suurta eroa omaan puhelimeen ja netin nopeuteen huomannu.

Ihan hirveesti en tän hetken 5G nopeuksista tiiä, mutta kai se luultavasti kuitenkin kotinetti tulee jossain vaiheessa päivitettyä 5G:ksi.

5g on sopivan painoinen pikkuvaappu kirjolohen pyyntiin Tuomiojärvellä Jyväskylässä. Toki puhelimessa ilmeisen vauhdikas ja monipuolinen liittymä🙋

5g puhelin on, 4g liittymä siinä toistaiseksi.

Ei ole 5g puhelinta vielä ainakaan.. 

En ole oikeastaan tarvinnut 4G-verkkoa suurempaa nopeutta. 

5G vasta harkinnassa.

Käyttäjätaso 1

Toimii hyvin ja vaivattomasti

Mielelläni käyttäisin 5g:tä kun löytyisi sopiva edullinen puhelin

En ole vielä harkinnut 5g puhelinta

On 5G puhelin 4G liittymällä. Kotona toimii juuri asennetun kiinteän 5G kautta myös muut laitteet Wifillä, Aiemmin oli VDSL 50/10, johon kaipasin uppia lisää. Nyt saan uppia parhaimmillaan 20 megaa ja siitä on itse pidettävä huolta säätämällä mokkulaa. Muuten on herkästi huonompi kuin ennen lankaliittymällä. Viime yönä oli mokkulan ohjelmisto päivittynyt ja nopudet laskeneet.

Isommin en voi uutta mokkulaa kehua juuri yhteyksien epätasaisuudesta johtuen. Onneksi hinta ei juuri muuttunut. Ikävää vain kun joutuu maksamaan uudesta laitteesta pari vuotta.

Ei ole vielä itselle ollut ajankohtainen mutta ehkä kun puhelin vaihtuu, kai se nopeus on se ykkösjuttu vaikkei nykyisessäkään ole ollut valittamista.

 

Osallistu keskusteluun