5G

Oletko jo päivittänyt itsesi ja liittymäsi 5G-arkeen? Vastaa ja osallistu kilpailuun!

Oletko jo päivittänyt itsesi ja liittymäsi 5G-arkeen? Vastaa ja osallistu kilpailuun!

Näytä ensimmäinen kirjoitus

190 kommenttia

Vielä ei ole ollut tarvetta, eikä näköpiirissä ole syytä 5 G:tä tarvita.

Ei ole tarvetta eikä laitteitakaan.

Kun ei ole ollut tarvetta 5 G-laitteillekaan.

Käyttäjätaso 3

5G liittymä on käytössä puhelimessa ja kotona. Suoratoistopalvelut toimivat hyvin ja moitteetta. Päinvastoin oli 4G aikaan jolloin parhaimmillaankin pääsi 30M nopeuteen, jolloin muistan, että suorat NHL pelitkin joskus lagasivat. Tietokoneen käyttö on myös todella sujuvaa ja isommatkin lataukset latautuvat nopeasti. Puhelimessa 5G on ollut etenkin luotettavuuden kannalta hyvä juttu. Ei jää jumittamaan yhtä paljon, vaikka kyllä puhelimella pärjäisikin 4G nopeudella. Paljon on tullut pelättyä ruuhkailmiötä, mutta 300M liittymä on toiminut todella hyvin, joten toistaiseksi olen ollut hyvin tyytyväinen! 🙂

En ole vielä oikein perehtynyt aiheeseen. Kaipaisin tiivistä, mutta kattavaa tietoiskua aiheesta. :) 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2

5G näkyy puhelmessani lähes aina. Kun kuuluvuus on hyvä, nopeudet on yleensä hyviä. Vaikka himassa ei ole paras mahdollinen kuuluvuus 5G:ssä on nopeudet yleensä 140/56M luokkaa, kunhan Elisa päivittää tämän kerrostalon katolla olevan tukiaseman 5G:hen sitten himassani pääsee huomattavasti nopeampaan yhteyteen 5G:ssä. 5G:tä hyödynnän vapaa-ajalla silloin tällöin kun lähetän kavereille 4K live videoa, se vaatii hyvän kuuluvuuden, kuuluvuuden rajamailla nopeus ei riitä täyteen 4K videon laatuun. Olen ollut tyytyväinen 5G:hen, suurimman osan ajasta se toimii hyvin kunhan on hyvä kuuluvuus, toki löytyy myös paikkoja joissa 5G:n kuulumiseen olisi parannettavaa, mutta sekin paranee kunhan tukiasemia päivitetään 5G:hen. Se kiinnostaisi tietää, sitten kun asiasta on tietoa, että milloin 5G SA tulee kaikkien käyttöön?

Uusi Xiaomi RedmiNote 10 5G juuri latauksessa…. Kohtapa pääsee testaamaan Suomen kattavinta 5G-verkkoa.

En edes omista “äly”puhelinta.

Ei ole vielä 5G käytössä, mutta pelkässä nettikäytössä 4G on alkanut hidastelemaan joten 5G-kotinetti on mietinnässä. Saako mistään selville millaisiin nopeuksiin kotinetti pääsisi käyttöpaikalla?

Vai onko vain tilattava kokeiluun.

En ole vielä siirtynyt 5G-aikaan, mutta kyllä kiinnostaa.

 

Ilmeisin hyöty olisi pelaamisessa suuremmat nopeudet ja pienemmät vasteajat. Kiivastahtisissa peleissä reaktioaika on tärkeää. Hitaammalla yhteydellä antaa tahtomattaankin muille tasoitusta.

 

Jonkinlainen opas 5G-reititintä harkitseville olisi hyvä. Millainen laite kannattaa ostaa? Mitkä ominaisuudet ovat oleellisia eri laitteita vertaillessa? Jotain tällaista ostopäätöstä helpottamaan.

Ei ole päässyt 5G :tä testaamaan vielä, mutta kyllä se lisänopeus aina kelpaisi! Käytön täytyy olla sulavaa

En ole hankkinut 5G:tä, nykyinen nopeus riittää hyvin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki

Kisa on päättynyt - julistamme voittajan, kunhan hänet on saatu kiinni 😊

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki

 Voittaja on valittu ja tavoitettu, onnea vielä kerran @Ecoppi!

🎁😎

Olen käyttänyt 5g/300 puhelimessa ja todennut että käyttö on sujuvampaa kuin 4g jota käytän tabletissa. (Ei tue 5g:tä)

 

Kattaa kyllä minunkin paikkakuntani. Ongelma on, että yhteys on epäluotettava ja lähes jokailtainen pätkiminen lievästi sanottuna ärsyttää.   

Osallistu keskusteluun