Kiinnitetty keskustelu OMAELISA

Ongelmia mobiilinetin toimivuudessa? Selvitä ja rajaa vikaa OmaElisassa

  • 25 maaliskuu 2021
  • 2 kommenttia
  • 308 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 90 kommenttia

Olemme tänään 25.3. tuoneet OmaElisaan mahdollisuuden selvittää ja rajata mobiilinettiyhteyksien ongelmia. Toiminnallisuus koskee toistaiseksi vain mobiililaajakaistaliittymiä. Puhelinliittymät saadaan mukaan myöhemmin. Jos mobiilinetin ongelma ei ratkea OmaElisassa, saat avattua vikailmoituksen tai tarkemmat ohjeet miten toimia. :wrench:

Voit aloittaa vianselvityksen OmaElisassa mobiililaajakaistasi sivulla kohdassa Ongelmia yhteydessä?

:point_right: Kuulemme mielellämme palautetta miten vianselvitys toimii OmaElisassa. Osallistu keskusteluun, kommentoi tai kysy!
 

 


2 kommenttia

Hei olen huomannut kun minulla on 4g se tuntuu hidastuvan  koko ajan,sitten miksi akku tyhjenee itsestään jos se on täynnä 100% illalla se voi olla tyhjentynyt käyttämättä yön aikana  tänään aamulla 76%,onko akku  hajoamassa vai mistä tuo johtuu???Minulla on noin 3v,Samsung Galaxi tba 10.1lte 16gb,corona aikana katson paljon Espanjan tv videoita,on ollut että akku käyttää 3 sovellusta.Onko laitteeni jo hajoamassa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Minkälaista hidastumista oot huomannut tuossa?

Akun tyhjentyminen on ihan normaalia laitteen ollessa päällä, toki määrä on vähän ehkä isohko, mutta tuohonkin vaikuttaa että kuinka paljon taustalla on sovelluksia ja mikä on verkon kuuluvuus yms muuttujat. Suoraan en siis sanoisi että olisi välttämättä hajoamassa :) 

Osallistu keskusteluun