Vastattu

Puhelimen(Oneplus 7pro) hotspotilla ei toimi tietyt verkkopelit

  • 6 December 2022
  • 5 kommenttia
  • 99 katselukerrat

Moi!

Elikkäs ongelmana on joidenkin verkkopelien toimimattomuus, esim Cs-go ja Rainbow six siege. Kesällä molemmat pelit toimivat moitteetta hotspotilla, ja noin kuukausi sitten pelit alkoivat herjaamaan serveriin yhdistämisongelmaa. Osa verkkopeleistä toimii edelleen ja netti toimii muuten. Mistä alan vikaa paikantamaan?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi ilppa 7 December 2022, 12:01

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7

 

Tuolla samanmoisesta vaivasta:

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

 

Tuolla samanmoisesta vaivasta:

 

Tuossa aiheessa monella on pelkkä mobiililaajakaista ja siihen sopiva reititin. Näihin saa tilattua ja asetettua julkisen IP-osoitteen toisin kuin aloittajalla käytössä olevaan kokoonpanoon.

 

Puheliittymiin ei julkista IP-osoitetta saa ja vaikka saisi, puhelimen APN-profiilia ei pääse muokkaamaan järjestelmän rajoitusten takia.

Käyttäjätaso 7

 

Tuolla samanmoisesta vaivasta:

 

Tuossa aiheessa monella on pelkkä mobiililaajakaista ja siihen sopiva reititin.

 

 

Siksi siinä lukeekin “samanmoinen”.

Silti ketjusta saattaa saada hyvinkin apua.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +7

Korjauksena ei taida olla kun ostaa mobiilireititin ja mobiililaajakaista liittymä jolloin saa julkisen ipn elisalta taisit kuten olen kuullut että muilla operaattoreilla noi pelit toimii paremmin puhelin liittymillä että operaattorin vaihto mut taitaa toi ekana mainittu olla se paras vaihtoehto oli operaattori mikä tahansa.

🙂

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

@ilppa Juurikin näin. Yleensä reitittimen kautta saa myös paremmin toimivan yhteyden konsolille/PC:lle verrattuna puhelimen hotspottiin. Pelikäyttöön olisi hyvä myös suosia reitittimiä missä on ETH-portit.

Osallistu keskusteluun