Riistakameran liittymä

  • 18 December 2020
  • 9 kommenttia
  • 417 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Mitä eroa on “Saunalahti Mobiililaajakaista 4G super”-liittymällä ja Saunalahti Nettiaseman mukana toimitetulla liittymällä. Jostain kumman syystä riistakamerassa toimii ensiksi mainittu. Yhteyspisteenä olen käyttänyt “internet” . Kamera ei siis lähetä kuvia prepaid-liittymällä. 

 


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Ilmeisesti normi mobiililaajakaistaan saa julkisen IP-osoitteen. Mutta en ole sitä aktivoinut ja kamera lähetti kuvan. Prepaid-liittymällä ei.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Onko kahdella liittymälläsi eri pin-koodit? Muistithan vaihtaa pin-koodin riistakameran asetuksiin? Huomioi, että mikäli yritit käynnistää riistakameran useita kertoja väärällä pin-koodilla, sim-kortti on voinut mennä lukkoon ja se edellyttää nyt PUK-avaimen syöttöä.

Helpompaa voisi olla, että otat sim-kortilta pin-koodin kyselyn kokonaan pois päältä. Jos tämä ei onnistu nettiaseman hallintasivustolta, tee muutos vaikka puhelimella.

Mitä tapahtuu, kun soitat prepaidin puhelinnumeroon? Numero ei ole käytössä? Numeroon ei saada yhteyttä? Palvelua ei ole toteutettu? Esto- tai varattuääni?

Jos numero ei ole käytössä, Nettiasema on saattanut lojua kaupan hyllyllä niin pitkään, että liittymä on mennyt vanhaksi. Yritä etsiä sim-kortin pakkauksesta parasta ennen päivämäärä.

Muissa tapauksissa kokeile toimiiko sim-kortti jossakin muussa laitteessa, kuten esimerkiksi puhelimessa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Pin-koodit on käännetty pois päältä, prepaid on toimiva - lähettää tekstiviestin takaisin. Kumpikin kortti toimii ainakin matkamokkulassa.

Epäilen, että jokin yhteenspomiattomuusongelma on tuon prepaid-kortin ja kameran välillä. Minulla on myös kokeilussa violetin operaattorin kortti ja silläkään ei lähetä kuvaa sähköpostiin, tekstiviestin kyllä lähettää takaisin. Eli ainut millä toimii on laskutettava saunalahti mobiililaajakaista (ja aikoinaan punainen operaattori). Tosin saattaa olla kamerassakin vikaa, kun sen verran on kosteutta saanut sisäänsä kondenssin vuoksi

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@wellu_76 - lisäiletkö tuon Prepaid-liittymän numeron profiilisi muistiinpanoihin, niin voitaisiin tuo liittymän puoli tarkistaa vielä varmuuden vuoksi :) 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Lisätty

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Outo ongelma ja välilä nuiden kanssa saa kovasti touhuta, ennenkuin saa toimimaan.

 

Täällä käytössä tavallinen Telian prepaid ja pinkin operaattorin laitenetti 0,128M. Ehkä kun laitenetistä ei saa enää super edullista tarjousta (nyt 0,90 €/kk) vaihtuu joko Elisan latausliittymään (tulisi halvimmaksi toimivuuden kustannuksella) tai Telian prepaidiin (olisi nyt jo hiukan halvempi kuin laitenetti).

Vaihtelevalla menestyksellä toimii (google taas tiukentaa omia turhia käytäntöjään) niin tulee käytettyä joko googlea tai operaattorin omaa palvelinta. Tarkoitus olisi perustaa oma tai hankkia sellainen posti jossa olisi sopivan avoin palvelin, niin loppuisi ongelmat kokonaan.

 

Teliallahan oli semmosta, että kummasti kun tilaa opengaten alkaa sähköpostit helpommin lähtemään. Oiskohan Elisalla samaa. En käytä julkista IP:tä missään riistakamerassa, vaikka se olisi veloituksetta käytettävissä laitenetissä.

 

Laita tarkempaa tietoa riistakamerasta ja asetuksista, niin jos hoksattais jotain tai voidaan vaikka testata. Yks kamera mulla odottaa asetuksia niin voisin ehkä silla jotain testata...

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Lisätty

Kiitoksia. Kyllä tuo liittymän puolesta on ihan kunnossa :thinking: Oliko sulla mikä riistakamera käytössä?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Kamera on Suntek 300. Ja se on toiminut tuplalaajakaistan kortilla ja toimii normaalisti. Jostain syystä tuolla prepaid-kortilla ei toimi, ei edes lähetä tekstarilla kuittauksia. Voi olla jokin kortin ja kameran välinenkin yhteensopivuusjuttu. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Alkaa enemmän ja enemmän kyllä vaikuttaa yhteensopivuuden ongelmalta :/ Ootko verrannut noita korttien fyysisiä piirejä että onko ne suurinpiirtein samat vai olisiko niissä jotain selittävää eroa nähtävillä?