Takuuvaihtolaitteen asennushinta

  • 4 January 2024
  • 2 kommenttia
  • 116 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia

Keväällä tilattu 5G kotinetti ei toiminut kunnolla usean aspayhteydenoton jälkeenkään ja sisäreititin menikin lopulta takuuvaihtoon. Uuden laitteen asennus ei meille ole rakettitiedettä, mutta netti Viihdeboxille ei vaan lähtenyt toimimaan. Ohjattiin soittamaan Omagurulle joka tekikin puoli tuntia töitä jotta netti vihdoin toimi! Näitä kikkoja ei olis osannut kyllä itse tavallinen asiakas tehdä tai edes ajatella ja lopulta oli vähän sattumaa että yllättäen lähtikin toimimaan. Puhelun hinta ~85e. Reklamoin laskun, sillä eihän alunperinkin rikkinäinen laite asiakkaan syy ole. Vastauksena sain että vain ensimmäinen asennus kuuluu hintaan ja tiukan keskustelun jälkeen hyvitystä puolet puhelun hinnasta. Puolet! Elisa siis myi maanantaikappaleen, vaihtoi uuteen takuuna, mutta tästä uudesta laittaa asiakkaan maksamaan jotta sen saa toimimaan. 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Mites 5G kotinetissä laitteiden omistus siirtyy ? Siirtyykö ne heti asiakkaan omistukseen vai onko ne jonkin aikaa Elisan omaisuutta ?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Mites 5G kotinetissä laitteiden omistus siirtyy ? Siirtyykö ne heti asiakkaan omistukseen vai onko ne jonkin aikaa Elisan omaisuutta ?

Vaikka laitteet olisikin luottokaupalla ostettu, omistusoikeus siirtyy heti asiakkaalle.

Elisalla ei ole osamaksukauppaa, jossa omistusoikeus siirtyy, vasta kun kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu.

Osallistu keskusteluun