Tampere Pispalan 4G verkko ei ole toiminut yli viikkoon.

  • 26 May 2022
  • 1 kommentti
  • 128 katselukerrat

Juu elikkäs.

https://elisa.fi/kartat/#mobile Nyt tässä viikon ajan päivitellyt tuolta pispalan aluetta, niin toimiiko kellään muulla 4G-verkot mokkuloissa tai puhelimissa täällä suunnalla vai olenko ainoa täällä kuka edes käyttää elisan nettejä/liittymiä?

5G-yhteys pääkoneessa on toiminut suht passelisti, joskin sekin sillon tällön hitaasti, mutta työni vaatii useampaa konetta jossa eri nettejä, niin 3-4 mokkulaa ollut miltein täysin pimeänä jo yli viikon. Lataukset ovat kaikilla laitteilla/neteillä huimaa 0,1-2mb/s, lähetys ei edes sitäkään. Pitäisi olla 200mbit prepaidejä sekä puhelimessa Huoleton 150mbit.

Alkaa vähän hämmentämään miksi ei vikaa korjata?

Juuri jokin aika sitten tuli viestiä puhelimeen että verkkoa laajennetaan alueella, mutta ilmeisesti samalla otettiin sitten 4G verkko kokonaan pois?

 

On käynnistelty koneita, laitteita, vaihdeltu taajuuksia ja ihan kaikkea koitettu mokkuloiden asetuksista lähtien mutta ei auta sitten ollenkaan. Alkaa olemaan kädetön olo vaikka jonkin verran näiden kanssa tullut jo pelattua.

 

Rasittaa vaan ettei voi töitänsä tehdä.

Tosiaan yli viikon nyt tuokin vika on tuolla jo ilmennyt että mikä homma?


Terveisin
Kettuuntunut


1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Ohoh viestisi on nyt mennyt täysin ohi @Mairou1 ja pyydän anteeksi. 😥 Onko yhteydet parantuneet ja saitko apua jotain toista kanavaa pitkin?

Osallistu keskusteluun