Vastattu

Tukiaseman päivitys Raution alueella

  • 20 February 2024
  • 2 kommenttia
  • 84 katselukerrat

Kunniamerkki +1

Hei, kyselisin tässä, että miten noita tukiasemia päivitellään täälläpäin, kun minulle tyrkytetään jo 1Gbps yhteyttä, mutta hyvä kun joskus saisi edes 200mbit dataa liikkumaan 5G 600mbps yhteydellä, ja se on minusta huvittavaa, tai sitten todella typerää.. Tuossa lähitornissa ei ole 5G verkkoa, niin kyselisin että mahdetaankohan sitä milloinkaan päivittää?
Kyse on Kalajoen Rautiosta. 5G tulee Alavieskasta, mutta ei yllä ihan minulle asti.

-Pete

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Keinotekoinen 21 February 2024, 09:34

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Katsoin alueen tilanteen, ei valitettavasti lähikuukausille ole 5G-verkon parannuksia suunniteltuna alueelle. Toivottavasti saadaan alueelle 5G-verkon parannusta mahdollisimman pian!

Kannattaa ottaa https://elisa.fi/kuuluvuus/ sivu seurantaan. Klikkaamalla Verkon parannustyöt -painiketta tulee näkyviin alueen suunnitellut muutostyöt 🙂

Kunniamerkki +1

Ok. välillä turhauttaa 50mbps nopeus, kun ei se riitä edes opiskeluun. Jos sattuisi tilanne, että pitäisi lähettää koko virtuaalikone arvioitavaksi kun sen koko voi olla voi venyä likelle 100 gigatavua, ellei ymmärrä tiivistää. Mutta tämä nyt vain esimerkkinä, ja eikä se varsinaisesti tähän liity. 
Olen kyllä tuota kuuluvuuskarttaa katellut ja melkein joka paikassa on parannustyöt, käynnissä, mutta ei täällä. Noh, olen ikävästi katvealueella, niin minkäs tuolle tekee.. Ellei kokeilis jotain ulkoista antennia. Jostain luin vaan, ettei tuolle MC801A purkille käy mikä tahansa antenni.

Osallistu keskusteluun