Vastattu

Turhia tarjouksia

  • 7 October 2022
  • 2 kommenttia
  • 87 katselukerrat

Pah minulle 2 vk kokeilun jälkeen 1 v soppari, 1 kanava vain mitä katson!!!  Suututtaa, peruin sen 2vk jälkeen rahastetaan ja 2 viikon välein tyrkytetäön lisää mitä ei tarvitse. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 10 October 2022, 14:38

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Olisi pitänyt perua tuon 2vk kokeilujakson aikana, ei sen jälkeen. Tuotetilaus saattaa jatkua määräaikaisena vuoden tai kaksi ellei irtisano tuon kokeilujakson aikana. Näissä kannattaa olla tarkkana.

Elisalta saa pyydettäessä täydellisen markkinointikiellon, ei tule enää sen jälkeen Elisalta postin postia, eikä soittoa, ellei erikseen pyydä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Morjes @Mertsa ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 

Kurja kuulla että markkinointia on tullut joka tuutista jo turhankin paljon. 😕 Kirjallisia markkinointiasetuksia (tekstiviesti- ja sähköpostimarkkinointi) voi muokata OmaElisassa silloinkin vaikka esimerkiksi kaikki Elisan laskuttuvat palvelut olisi jo suljettukin, koska henkilökohtaiseen OmaElisaan pääsee kuka vain kirjautumaan omilla verkkopankkitunnuksillaan tai mobiilivarmenteella vahvan tunnistautumisen kautta. Myös asiakaspalvelu voi tietysti estää halutessasi kirjallisen markkinoinnin, löydät kaikki asiakaspalvelun yhteistiedot täältä. Myös markkinointipuhelut voidaan halutessasi estää, esto onnistuu ilmoittamalla oman nimen ja puhelinnumeron asiakaspalveluun, muita tietoja markkinointipuhelujen estoon ei tarvita. Huomaathan että markkinointiestojen asettamisen jälkeen voi mennä parisen viikkoa ennen kuin kaikki markkinointi loppuu kun automatiikka päivittelee yhteystieto- ja soittolistoja.

Elisalla ainoita määräaikaisia palveluita on Elisa Viihde, jolla on aina kerrallaan kahden vuoden määräaikainen sopimus voimassa. Oliko kyse mistä palvelusta, minkä halusit perua ensimmäisen kahden viikon aikana tai sen jälkeen? 🙂

Etämyynnissä kaikkiin ostoihin (sekä palvelut että tuotteet) on 14 vuorokauden peruutusaika, laitteille ollaan tämän lisäksi myönnetty siihen päälle vielä toiset 14 päivää palautusaikaa missä ajassa kerkeää ostetun laitteen sitten palauttelemaan. Nyrkkisääntönä siis että palveluilla peruutusaika on 14 päivää, laitteilla 28 päivää. Myymälästä ostetuilla tuotteilla ja palveluilla ei luonnollisesti ole etämyynnin peruutusoikeutta, mutta tottakai määräajattomat palvelut voidaan aina irtisanoa sopimusehtojen mukaisella 14 vuorokauden irtisanomisajalla. 👍🏼

Osallistu keskusteluun