Valvontakamera katkaisee yhteyden mobiiliverkossa

  • 3 helmikuu 2021
  • 4 kommenttia
  • 108 katselukerrat

Hei

Kotiverkossa EasyN valvontakamera katkaisee yhteyden kun laittaa kännykän pelkän mobiiliverkon varaan, mutta wifin ollessa päällä ongelmaa ei ole, mikähän neuvoksi? Yhteyden saa uudestaan vasta kun katkaisee mobiiliverkon ja ottaa wifin käyttöön.

Ongelma on ilmennyt kahden viikon sisällä, muuten toiminut kohtalaisen hyvin jo useita vuosia.

Kameran olen resetoinut ja kaikki asennettu uusiksi, samoin reititimen olen resetoinut. Kävin selaimella tutkimassa molempien koneiden asetuksia, mutta mitään muutoksia en osannut tehdä.

Kamera on kääntyvä Easyn IP Camera, reititin on HUAWEI B818-263


4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @Kujanpää ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Sulla siis kamera katkaisee verkkoyhteyden Huawein reitittimeen jos otat kännykästä Wi-Fin pois päältä? Ja muut laitteet pysyy verkossa normaalisti tuolloin kuitenkin? Millä laitteilla valtot tuon kameran kuvaa ja katoaako yhteys siihen kaikilla laitteilla tuolloin?

Niin kännykällä seuraan valvontakameraa easyn ohjelmalla, kun wifin katkaisee kännykästä niin ei saa enää yhteyttä kameraan, jos haluaa uudestaan yhteyden niin pitää mobiiliverkko katkaista muuten ei ota yhteyttä edes vaikka laittaa wifin päälle.

Muuten kotiverkko toimii ok tv ja tietokone eli sen suhteen ei ongelmaa. Outoa kun on kuitenkin että pelannut kohtalaisen hyvin monta vuotta ja nyt ei enään toimi. 

Koittanut myös muilla ohjelmilla ja niillä sama juttu, eikä toimi kahdella muullakaan puhelimella.

Ajoittain on joutunut kameran verkkovirran käyttää pois seinästä kun ei ole saanut yhteyttä, mutta sillon ei ole saanut edes wifillä yhteyttä, mutta hyvin harvoin.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Oliko tähän vielä ratkaisua löytynyt @Kujanpää 
Onkohan muilla Yhteisön jäsenillä kokemuksia vastaavasta ongelmasta? 

Ei ole ongelmaa ratkaisu vielä löytynyt.

Osallistu keskusteluun