Vastattu

Verkko virheet?

  • 12 July 2016
  • 8 kommenttia
  • 6173 katselukerrat

Tietokoneeni on erittäin hidas aukaisemaan sivuja. Tulee ilmoitus useasti "Yhteys keskeytetty" koska "verkossa havaittu muutos" sitten jonkun ajan päästä sivuaukeaa tai ei ollenkaan. Samoin näytössä lukee haetaan välityspalvelin asetuksia pitkän aikaa ennen kuin sivu aukeaa. Nopeustestissä tulee todella hyviä arvoja ja kaikki päivitykset on tehty ja tarkastettu. Nyt huomasin että varsinkaa verkko pankin sivuille ei meinaa päästä. Mitä neuvoksi?.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 13 July 2016, 07:46

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Jos sinulla on selaimen asetuksissa välityspalvelin päällä , niin ota pois.
Firefox parani kun löysin kohdan ja otin pois välityspalvelin asetuksen.
Chrome aukaisee sivut hitaasti edelleen ilmoittaa" ladataan välityspalvelin ohjelmaa" eikä pääse esim. verkkopankiin ollenkaan.
Firefoxlla pääsee verkko pankkiin nyt, mutta ei saa auki esim. pdf:ä tiliotetta että sais tulostettua.

En tiedä onko OP:llä verkkopankissa, jokin ongelma. Chcome on ollut kyllä hidas jo monta viikkoa kokoajan herjaa ensin " ladataan välityspalvelin ohjelmaa" ja sitten "verkossa havaittu muutos" ja "Yhteys keskeytetty" tai sivu aukeaa jonkun ajan kuluttua.

Edge on ihan järjyttävän hidas!.

nopeustestissä kokoajan ping 56ms, 50-60Mbps lataus ja lähetys noin 12-13Mdps. eli aika hyvät mobiililaajakaistalle.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Poista Chrome ja asenna uudelleen, jos se vaikka auttaisi.
Joo, sen tein eilen ei auttanut. Taitaa konessa olla jokin haittaohjelma, koska ongelma on pdf tiedostojen avaamisessa. Mikään poisto-ohjelma ei kyllä löydä mitään ja adobe on päivitetty. Pdf tiedostot ei aukee nyt koko koneella alkaa vaan lataamaan aina uudestaa ja uudestaan pdf tiedostoa uuteen ikkunaan.
Latasin foxit reader ohjelman ja alkoin pdf aueta ja kone toimii paremmin. Poisti kyllä kaikki selaimet ja latasin uudestaan. Abobeen pdf tiedoston avausohjelmaan iski varmaan joku haittaohjelma sähköpostin liitetiedoston mukana se varmaan haittasi koneen toimintaan.
Hitto, kun sais heivattua tuon koko Adobe mäkeen konelta, mutta en osaa windows 10:tä. Tuo foxit reader on 100 kertaa turvallisempi.
Avast ja F-secure ei löydä mitään ongelmaa, mutta ongelma on viellä koneellani, jos pdf aukaisee varmaan adoben kautta. Haittaohjelma varmaan urkki samalla pdf tiedostojen sisältöä ja jolakin tavalla hidastaa / vaikeuttaa nettiä firefox ja chromea. Avast safezone selain ei toiminut ollenkaan eilen nyt toimii. Edgekin on nopeampi samoin Firefox toimii hyvin chrome takkua ilmoittelee tuota verkko muutosta ja ladataan palvelin ohjelmaan aina kun aukaisee sivua.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Sinulla on siis koneella sekä Avast että F-Secure? Poista tuo Avast, sillä kaksi päällekkäistä virustorjuntaa voivat haitata toistensa toimintaa.

Lisäksi lataa ja asenna Malvarebytesin Anti-Malvare. Hyvä ilmainen haittaohjelmia skannaava sovellus, joka löytää paljon sellaista, mitä muut eivät löydä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tämä on kiinteän verkon liittymien osasto. Tiimiläiset siirtänevät oikeaan osoitteeseen, eli mobiilipuolelle.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Ota pois käytöstä ipv6
Minulla tulee kiinteässä Elisa-yhteydessä todella usein tämä:

Yhteys keskeytyi
Verkossa havaittiin muutos.
ERR_NETWORK_CHANGED
Lataa uudelleen
Muistelen, että tämä on etenkin Windows10 asennuksen jälkeen tullut ongelma, mutta en ole varma.