Vastattu

Verkkoon yhdistyy TV, mutta internettiä ei ole

  • 12 July 2022
  • 5 kommenttia
  • 317 katselukerrat

TV yhdistetty verkkoon, mutta siinä ei ole internet-yhteyttä 

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Lautturi 20 July 2022, 13:50

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Mikä tv, mikä yhteys, langaton vai kiinteä, mikä reititin ?

 

Hiukan lisää tietoa siis :)

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Moikka @Erkkakono ja tervetuloa OmaYhteisöön! Onko ongelma ratkennut? Jos ongelma on edelleen päällä niin avaatko hieman tarkemmin tilannetta jotta voidaan autella. 😊 Toimiiko netti kuitenkin muille laitteille ongelmitta?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Moikka @Erkkakono ja tervetuloa OmaYhteisöön! Onko ongelma ratkennut? Jos ongelma on edelleen päällä niin avaatko hieman tarkemmin tilannetta jotta voidaan autella. 😊 Toimiiko netti kuitenkin muille laitteille ongelmitta?

Huikkaa tänne mikäli ongelma on vielä ajankohtainen 😊

Hyödynnetäänpä vanhaa ketjua ja kysytään samaa asiaa. Eli jouduin tekemään telkkarissa (49” sony bravia android-tv) tehdasasetusten palautuksen ja samalla katosi verkkoyhteydet. Noh ei kun laittamaan wifi yhteyksiä kuntoon. Tv:n verkkoasetuksista löytyi meidän wifi-verkko ja siitä napauttamalla ja salasanan syöttämällä tv yhdistyy verkkoon, mutta ilmoittaa että “yhdistetty, mutta ei internet yhteyttä” Elisaviihteen kiinteistökaista ja elisa viihteen musta modeemi lisättynä Deco mesh-laitteella. Kaikissa muissa perheen laitteissa toimii wifi normaalisti. Telkkari koitettu sammuttaa, modeemi buutattu, deco buutattu. Myös koitettu kytkeä verkkokaapelilla. Sama homma siinäkin. Ilmoittaa, että ethernet kytketty, mutta ei internetyhteyttä. MItä seuraavaksi??

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Lähtisin tekemään laitteelle uudemman kerran tehdasasetusten palautukset. Vaikuttaisi siltä, että tuo ensimmäinen yritys ei ole täysin onnistunut ja mahdollisesti laite mennyt vain jumiin tuon nettiyhteyden osalta. @kaki 🤔

Osallistu keskusteluun