Skip to main content
Vastattu

Verkkoyhteyden kehote

  • 20 May 2024
  • 8 kommenttia
  • 117 katselukerrat

Mokkulaani myytiin uusi 5G simmi ja samalla alkoi mokkula menemään juntturaan melkein päivittäin.  Läppärin näytölle ilmestyy “Verkkoyhteyden kehote” yhteys katkaistu soita uudelleen/peruuta.  Tästä ei toivuta ilman että poistan mobiililaajakaista-ohjelman laitteelta ja asennan sen uudelleen takaisin, ärsyttävää hierontaa turhan takia, mikähän mättää?

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Millainen laite siulla on tarkalleen käytössä, kun kerrot myös käytössä olevan erillisen mobiililaajakaista-ohjelman? 🤔 Näitä ohjelmia oli joskus vuosia sitten nettitikkujen kanssa käytössä.

Huawei E3276 mokkula kiinni läppärin perseessä

Käyttäjätaso 7

Tuollaista ohjetta toisaalta:

“Poista Mobile Broadband -ohjelma tietokoneeltasi ja sammuta tämän jälkeen tietokoneesi. Tämän jälkeen avaat tietokoneen uudelleen ja koneen avauduttua laitat nettitikkun uudelleen USB-porttiin, jotta nettitikku asentuu uudelleen.”

Joo… näin joudun toimimaan joka kerta kun laite menee juntturaan.  Yhteys toimii taas MBB ohjelman uudelleenasennuksen jälkeen jonkin aikaa, joskus päivän-pari.  Ennen 5G simmin törkkäämistä mokkulaan ei moisia ongelmia ollut.  Eipä silti, ei täällä mökillä 5G peittoa olekaan mutta verkkotyyppi on asetettu “AUTO”

Käyttäjätaso 7

 

Jollakin on taannoin auttanut Wndowsin (jos käytössä) siivous/puhdistuskin.

Voihan ainakin kokeilla:

Tietokoneen levytilan vapauttaminen Windows 10:ssä

 

Voinhan sitäkin kokkeilla… kirjoitan lisää jos homma selkiää

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Harvinaista, että tosiaan kyseessä on vielä nettitikku. Suosittelen lämpimästi vaihtamaan tikun tilalle nykyaikaisen mobiilireitittimen, joten saat yhteyden tarvittaessa muillekin laitteillesi sekä se ei tarvitse sitten mitään ajureita ja erillistä ohjelmistoa toimiakseen. 👍

Joo, noitahan ZTE MC888 purkkeja ne toimittivat ensin 2 kpl mutta palautin toisen kun laahaan mukana läppäriä enkä halua isoa pönttöä kuskailla mukana

Osallistu keskusteluun