ZTE 5G CPE MC7010 -ulkoreititin päivitti itsensä luvatta

  • 29 November 2021
  • 3 kommenttia
  • 159 katselukerrat

Moi!

Perjantaina 2021-11-26 n. klo 11:00 ZTE MC7010 reititin päivitti itsensä ohjelmistoversiolla MC7010_Elisa3_B10.

Päivitys siis tapahtui kesken työpäivän ja siitäkin huolimatta että laitteen asetuksista olin laittanut automattiset päivitykset pois päältä.

 

Olenko ainoa jolle tämä tapahtui?

Voinko luottaa siihen että B10 ohjelmistoversio ei tule yhtäkkiä päivittämään itsensä jos on automaattiset päivitykset asetettu pois päältä asetuksissa? Oliko se bugi B09 versiossa?

Jos bugi ei ole vielä korjattu, voisiko tulevia päivytksiä ajastaa yölle?

 

Kuva säännöllisestä nopeustestistä (nopeus tippui nollaan) ja laitteen päivitysasetuksista:


 


3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Moi @Wintertropical ja tervetuloa OmaYhteisöön! :relaxed: Normaalisti nämä päivitykset tapahtuu juurikin öisin, niin että saat ensin tekstiviestin jolla ilmoitetaan laitteen päivittyvän seuraavan yön aikana, pidäthän laitteessa virrat päällä ja niin edelleen. Tuo kesken päivän tapahtuva päivitys on kyllä erikoisuus, eikä niin pitäisi tapahtua. :thinking: Muistatko, että olitko kenties jo aiemmin saanut tuon tekstiviestin laitteen päivityksestä?

@roopeg , tekstiviestejä en saa koska vaikka laite on Elisa:n firmiksellä, itse liittymä on toisella operaattorilla 5G kattavuuden takia. 

Häiritsevämpää on kuitenkin se että laite ei kunnioittanut asetusta olla päivittmättä itsensä ylipäätään.

Käyttäjätaso 4

Tuntuu kyllä erikoiselta, että päivitys olisi ohittanut tuon laittamasi asetuksen 😮 Kannattaa nyt seurata miten mahdollisesti tulevien päivitysten kanssa tapahtuu. Jos tämä vielä toistuu niin asiaa on kyllä syytä tutkia syvemminkin.

Omissa laitteissani päivitykset ovat kyllä kunnioittaneet tekemiäni asetuksia päivityksiin liittyen.

Osallistu keskusteluun