Vastattu

ZTE 5G CPE MC7010 -ulkoreititin pätkäsee yhteyden

  • 31 October 2021
  • 3 kommenttia
  • 174 katselukerrat

Hei!

Meillä on 
ZTE 5G CPE MC7010 -ulkoreititin ja kaksi mesh-reititintä TP-Link Deco M4 2-Pack. On alkanut olemaan yhteysongelmia. Yhteys katkeaa yhtäkkiä noin 30 sekunniksi ja palaa itsestään takaisin. Pojan verkkopelit katkeaa kesken kaiken ja haittaa pelaamista. Pöytäkone on kytketty langallisesti mesh-pääreitittimeen. Onko vika ulkoreitittimessä vai mesh-reitittimessä? Tämä on tapahtunut ainakin iltaisin eri aikoina. Näkyykö häiriö Elisalla tai reitittimessä mitenkään? Piti olla hyvä ja nopea yhteys. Tätä ei ollut vanhoilla 4G-modeemeissa.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Lautturi 1 November 2021, 08:51

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 4

Moikka @Juha116 ja terrrrrrvetuloa OmaYhteisöön 😎

 

Suosittelisin ensialkuun testaamaan toimivuutta suoraan tuosta ZTE 5G CPE MC7010 -laitteen sisäyksiköstä ETH-kaapelilla. Mikäli siinäkin pätkii niin ongelma on tavalla tai toisella tuossa laitteessa / 5G-verkon puolella. Mikäli ongelma rajautuu siihen niin sitten suoraan yhteys asiakaspalveluumme häiriöilmoituksen muodossa.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +5

Katkeaako netti myös pöytäkoneessa ? Sitä ei viestistäsi oikein saa selville. Vai onko juuri siis poikasi pelikone tämä pöytäkone joka on kytketty kaapelilla ?

Lun decosta katoaa nettiyhteys nin katkeaa myös molemmista RJ45 kaapeliporteista yhteys. Decon ominaisuus. Vika voi siis olla Päädecossa, tai sitten siitä eteenpäin 5G verkkoon, kuten lautturi mainitsi.

Hei!

Tässä välissä on mennyt aikaa testatessa ja odotellessa häiriön korjaamista. Pojan pöytäkone on suoraan päädecoon letkulla. On kokeiltu myös pöytäkonetta suoraan ulkoyksikön seinässä olevaan rasiaan. Molemmissa nettiyhteys meni yllättäen poikki. Elisa paikallisti kyseessä olevan alueella oleva paikallinen häiriö, joka vasta hiljakkoin ilmoitettiin saaduksi kuntoon. Seurataan tilannetta ja katsotaan ilmeneekö nettihäiriö uudelleen. Ulkoyksikön asetustiedoissa yhteystilassa 5 G kohdalla näkyy vain viivaa. 3 ja 4 G kohdalla luku 100. Signaalin voimakkuus näyttää lukua -75.

Osallistu keskusteluun