Vastattu

Musti ja Mirri Paikannus / Musti Active & Tassudata, palaute

  • 22 March 2023
  • 5 kommenttia
  • 215 katselukerrat

Hei!

 

Meillä on tuote nyt toista päivää käytössä, ja akku loppui. Tassudata näyttää akun varaukseksi yli 50 %, mutta silti tuli tekstiviesti, että "battery low" ja varaus vain 4 %. Ihan ei kestänyt sitä luvattua 3-5 päivää, vaikka ensimmäisellä latauskerralla laite oli piuhassa yön yli eli akun olisi pitänyt kyllä olla täynnä kun tuote otettiin käyttöön. Onko akun kesto oikeasti tätä luokkaa? Onko sovelluksessa kenties bugi, kun näyttää niin erisuuruista varausta?

Toiminta muuten toistaiseksi moitteeton. Paikannus ulkotiloissa tarkka. Sisällä tarkkuus on huonompi, ja siksi turva-alueen rajoja ei voi piirtää ihan tontin rajoja mukaillen, sillä tästä tulee aiheettomia hälytyksiä.

Tassudatan idea on hyvä ja on hienoa, että koiran tiedot pystyy jakamaan perheenjäsenelle. Iso miinus kuitenkin  siitä, että vain koiran "omistaja" eli koiran tiedot ensimmäiseksi lisännyt voi tehdä Tassudataan käytösmerkintöjä ja muita tietojen muokkauksia. Tähän pitäisi saada muutos ehdottomasti. 

 

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 24 March 2023, 11:09

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Morjes @Koiranomistaja ja tervetuloa OmaYhteisöön! 😊 

Hmm, sovellus ei ehkä saanut yhteyttä paikantimeen jotta olisi osannut kertoa akun varaustason oikein. 🤔 Kerrotko vielä, minkä merkkinen ja mallinen puhelin on kytkettynä tuohon paikantimeen ja missä Tassudata -sovellus on käytössä?

Kiva kuulla, että akun temppuilusta huolimatta paikannus on toiminut timanttisesti! 👌🏼 

Kiitos myös palautteestasi mitä tulee lemmikin merkintöjen lisäämiseen, tuo onkin tosi hyvä idea että kaikki perheenjäsenet pääsisivät tekemään merkintöjä. Välitän palautteen eteenpäin! 😊 

Kiitos! :) Puhelin on Samsung A52.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Kiitos @Koiranomistaja tiedosta 😊 selvittelin hieman asiaa ja akun osalta tilanne on tosiaan ollut niin, että uusi tieto akun varauksesta tuli sovellukseen vain silloin kun laite lähetti uusia sijaintitietoja, eli käytännössä ulkona ja liikkeessä. Tämä tietysti voi johtaa siihen, että sovellus saattoi näyttää välillä varsin vanhaakin tietoa akun tilasta. 🤔 Kun tämä huomattiin, tähän ollaan sittemmin tehty jatkokehitystä ja korjauksia, mutta riippuu hieman mm. laitteen valmistuserästä että kuinka paljon tarkemmin sovellus osaa akun tilasta raportoida. Tekstarilla tuleva tieto akun varauksesta on aina ajankohtaisin ja paikkaansa pitävin joten siihen kannattaa luottaa. 👍🏼 

Akun virallinen kesto on 1-2 päivää aktiivisessa käytössä, arvio löytyy mm. täältä. 🐕 Akun kesto on sitten valmiustilassa jopa sen 5 päivää. 1-2 päivää on ollut virallinen arvio ainakin noin vuoden verran, mutta jos jonnekin esim. pakkaustietoihin tai markkinointimateriaaleihin on eksynyt väärä arvio niin korjattaisiin se mieluusti! 🤔 Muistatko mistä olit bongannut arvion siitä, että akun kesto olisi 3-5 päivää? 

Musti Active -palvelun kehitystiimi myös vielä erikseen kiitti palautteesta mitä tulee siihen, että olisi hyvä että kaikki perheenjäsenet voivat kirjata lemmikin aktiivisuus- ja käytösmerkintöjä, tämä on ollut mietinnässä aiemminkin ja lähtee vakavaan harkintaan, josko sovellusta saataisiin tähän suuntaan kehitettyä tulevaisuudessa. 😊

Hei! Kiitos asian kattavasta selvittelystä :) Kiva kuulla, että tuotekehitystiimi on aktiivinen. Mustin ja Mirrin sivuilla tuotetiedoissa on ilmoitettu tuo akun kesto: "Laite on vesi- ja pölytiivis ja sen akunkesto on 3-5 päivää. Paikannuslaitteen toiminnallisuudet on testattu Pohjoisissa olosuhteissa."

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Hei! Kiitos asian kattavasta selvittelystä :) Kiva kuulla, että tuotekehitystiimi on aktiivinen. Mustin ja Mirrin sivuilla tuotetiedoissa on ilmoitettu tuo akun kesto: "Laite on vesi- ja pölytiivis ja sen akunkesto on 3-5 päivää. Paikannuslaitteen toiminnallisuudet on testattu Pohjoisissa olosuhteissa."

Kappas niin onkin täällä https://www.mustijamirri.fi/mustijamirri-paikannin-poweredbyelisa?83310= . 🤔 Välitänpä tätä eteenpäin!

Osallistu keskusteluun