Asiakaspalaute puhelinasiakaspalvelusta

  • 29 January 2023
  • 1 kommentti
  • 125 katselukerrat

Terwehdys, Elisa!

Asiakkaanne Tommi Tiihonen tässä. Ja halusin lähettää positiiwista palautetta asiakaspalwelijastanne Jaro, joka palweli minua hienosti juuri äsken huolimatta siitä että soitin näin Sunnuntaina ja wielä wikailmoitusnumeroon - mutta sanotaan nyt näin että Jaron ansiosta olen wielä edelleenkin asiakkaanne. Ja sain edes hieman pudotettua kuukausittaisia Elisan maksujani jotka owat minulle työttömälle melko iso osa kuukausittaisista menoistani, eli siis KIITOS Jarolle wielä kerran hienosta OIKEASTA ASIAKASPALWELUSTA joka perustui asiakastyytywäisyyteen eikä minun tarwinnut alkaa kuuntelemaan mitään "KELLONAIKA-PÄIWÄMÄÄRÄ-BYROKRATIAA" waan siis asia saatiin hoidettua minkä halusinkin hoitaa, ja wieläpä paljon paremmin kuin mitä toiweita olin warautunut esittämään jne. - eli Jaron ansiosta olen todellakin edelleen asiakkaanne, ja wieläpä paljon entistä tyytywäisempi sellainen, joten odotan että osoitatte työnantajana Jarolle jollain tawalla kiitollisuutenne hänen hienosta työpanoksestaan.

Olen itse siis työtön ja tällä asiakaspalwelulla on melko suuri waikutus taloudelliseen tilanteeseeni; se merkitsee minulle jopa yhtä "ylimääräistä" täyttä jääkaapillista ruokaa yhdessä kuukaudessa, eli Jaro ansaitsee kiitokset, ja jaan tämän palautteenkin wielä SOME:ssa eli yritän tällä tawoin kiittää samalla ihan koko ELISA:a.

Eli suuret kiitokset ja jatkan laskujeni maksamista Teille tyytywäisenä asiakkaananne.

Terweisin, Tommi Tiihonen




EDIT 30.1.2023 // muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -draakki


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Morjes @DOOMSTER ja tervetuloa OmaYhteisöön! 😊 

Ihanaa että jaksoit jättää palautetta kivasta ja onnistuneesta asiakaspalvelutilanteesta, tuli itsellekin hymy huulille kun luki tämän! 😄 Varmistin että palaute on löytänyt tiensä sekä sinua palvelleelle asiakaspalvelijalle, että kyseisen henkilön esihenkilölle. ❤ 

Oikein kivaa lopputalvea ja (toivottavasti pian) alkavaa kevättä sinulle! 🙂 

Osallistu keskusteluun