Vastattu

BURREL S12 HD+SMS PRO Lähettää kuvia säännöllisin väliajoin

  • 6 October 2021
  • 6 kommenttia
  • 329 katselukerrat

Olen testaillut tässä muutaman viikon BURREL S12 HD+SMS PRO riistakameraa ja ihan hyvin se on toiminut. Kuitenkin mietityttää sen toiminta kun lähettää aina tasan 4h välein kuvan sähköpostiin riippumatta miten asetukset on laitettu. Ja kyllä TimeLapse on pois päältä.

Hassua on se, että lähetys on aina samaan kellonaikaan riippumatta mihin aikaan olen laittanut riistakameran päälle. Eli yleensä viesti tulee aina 01:44:00, 05:44:00, 09:44:00, 13:44:00, 17:44:00 ja 21:44:00.

Burrel+ palvelussa kamera näkyy mutta ei ole koskaan sinne mitään lähettänyt. SIellä meinaan on aikaleima jolloin se on ollut yhteydessä palveluun ja kellonaika on 17:44:00. Eli olisko tuo Burrel+ palvelu tehnyt joitain asetuksia joita ei voi muuttaa/näyttää.

Kokeilen tässä seuraavan kerran kun olen riistakameran kanssa samassa paikassa poistaa tuon Burrel+ liitoksen ja katson muuttuuko toiminta ja ilmoittelen.

Onko muilla ollut haasteita tuon Burrel+ palvelun kanssa ja samantyyppistä toimintaa ja jos on miten ootte päässyt eroon siitä?

Toiminta lähinnä ärsyttää kun sähköpostia tulee mut on se ihan hyväkin ajoittain kun näkee kivasti miten ympäristö muuttuu kun kuva on aina otettu samaan aikaan. Kun kuvia katsoo nopeasti peräkkäin tulee aika siisti esitys.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Lautturi 8 October 2021, 13:51

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Moi @Ma7ce ja tervetuloa OmaYhteisöön! 

Tuopas varsin erikoista. En tosiaan nyt itsekään keksi tähän selitystä. Timelapsehan tämän selittäisi, mutta sen olitkin ottanut pois päältä. :thinking: Löytyisikö jollain muulla OmaYhteisön jäsenellä kokemusta kyseisestä tuotteesta?


Toki yksi vaihtoehto tässä on ottaa yhteyttä Burrelin tekniseen tukeen, jos heillä olisi tähän ajatusta.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Toki yksi vaihtoehto tässä on ottaa yhteyttä Burrelin tekniseen tukeen, jos heillä olisi tähän ajatusta.

 

Ei ole kyllä itsellenikään tällaista vastaan tullut vaikka olen Burreleita käytellyt 😯 Kannattanee kysyä asiaa tarkemmin suoraan tuolta Burrelin teknisestä tuesta 👍

Joo. En vaan oikein diggaa kallista puhelua tukeen. Mutta se lienee ainoa vaihtoehto jos toi Burrell+ irrotus ei toimi kuten oletan.

Minun Burrel S 12+ sms3 lähettää tyhjiä kuvia, vaikka edessä on liikettä?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Minun Burrel S 12+ sms3 lähettää tyhjiä kuvia, vaikka edessä on liikettä?

Hmm, tällaista ohjetta löysin asiasta:

Liiketunnistin reagoi lämpösäteilyn muutoksiin. Talvella lämpötilan erot voivat olla hyvinkin suuria, jonka vuoksi PIR-tunnistin voi antaa kameralle käskyn ottaa kuvan/videon liian herkästi. Voit säätää liiketunnistimen herkkyyttä kameran laukaisu-asetuksista. Talvella suosittelemme pitämään asetusta kohdassa ’’matala’’.

Kannattaa käydä noita liiketunnistiminen herkkyysasetuksia käydä muokkaamassa 🙂

Joo, pitää kokeilla kaikkia konsteja.