Chat varattuna jatkuvasti

  • 12 syyskuu 2020
  • 7 kommenttia
  • 580 katselukerrat

Olen kaksi tuntia odottanut että pääsisin hoitamaan asiaani chatin kautta. Lukee koko ajan vaan että jos chat ei ole näkyvissä, se voi olla ruuhkautunut. Odota hetki tai yritä myöhemmin uudelleen. Tähän asti kaikki asiointi onnistunut todella mainiosti mutta nyt täytyy vähän pyyhkeitä antaa.


7 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Moi @Buutti! Pahoittelut, että ruuhka on päässyt chatin yllättämään. Onko tuo itse asia kuitenkin jo hoitunut? Voit laittaa meille myös yksityisviestiä täällä OmaYhteisössä, jos asian hoitamisella ei tulenpalava kiire ole. :slight_smile:

Käyttäjätaso 1

Luulisi että chattiin voisi osallistua enempikin asiakaspalvelijoita, ei sen pitäisi mikään corona ongelma olla elisan puolelta? Ihan vaikka työntekijä kotisohvaltaan saanee yhteydet elisan asiakastietoihin?

Itse yleensä teen kaikki muutokset chatin kautta, koska se on kätevää ja kaikesta saa logit itselleen. Tämä on parempi kuin liiketilassa pölöttäminen, kun vielä suurin osa kysymyksistä on unohtunut, joten liiketiloihin vähemmän niitä jankkaajamyyjiä ja vaihto chatin asiakaspalveluun asap.

Käyttäjätaso 4

Kyllä meillä on ihan reilusti asiakaspalvelijoita chatin puolella ja pitkällä tähtäimellä haluammekin ohjata asiakkaita yhä enemmän chatiin kun se on niin kätevä ja välitön asiakaspalvelukanava :blush:  joskus voi kuitenkin asiakkaiden määrä yllättää jolloin ruuhkaa voi hetkellisesti olla.

Muutaman päivän tässä asiakaspalvelusivua päivitellyt, ei näy chattia. Enimmäkseen firefoxilla mutta myös chromella olen koittanut josko johtui vain selaimesta. Ei siltä vaikuttaisi, onko vika jossain muualla?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Muutaman päivän tässä asiakaspalvelusivua päivitellyt, ei näy chattia. Enimmäkseen firefoxilla mutta myös chromella olen koittanut josko johtui vain selaimesta. Ei siltä vaikuttaisi, onko vika jossain muualla?

Testasin ton nyt omalla OmaElisalla Chromen kautta ja heti tuolla oli chat tarjolla. Onko sulla päivitykset kunnossa selaimessa?

Sieltähän se chatti löytyi kun vähän penkoi, kiitokset nopeasta vastauksesta. Päivitykset oli kunnossa mutta muillekin tiedoksi että Ublock tai vastaava lisäosa näkyy sen estävän.

Käyttäjätaso 3

Minusta oli piristävän hauskaa, että chat kertoi minun olevan ensimmäinen jonossa(ensimmäinen jonossa ? Jonon ensimmäinenhän on yleensä asioimassa jo tiskillä)..

Sitten vähän ajan päästä tulee ilmoitus että chat on ruuhkautunut, menee vähän kauemmin. Täh ? Ruuhkautuko se chatti sen yhden henkilön kanssa :D

Osallistu keskusteluun