Skip to main content

E-kirjojen hankinta jatkossa

  • 31 May 2024
  • 4 kommenttia
  • 151 katselukerrat

Olen hankkinut kaikki e-kirjani (n. 350) elisakirjasta ostamalla omaksi. Nyt kun olen tutkinut muiden kauppojen hintoja niin hinnat ovat metkein kaksinkertaisia verrattuna elisa kirjaan. Mistä olette tai aiotte jatkossa hankkia kirjat? Luen vain suomeksi niin se asettaa myös rajoitteita.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +12

Itsellä on tullut jo vuosia luettua/kuunneltua e-kirjat eri palveluiden kuukausitilauksella. En tosin omista erillistä lukulaitettakaan, eli ihan omaksi hommatut kirjat on olleet vielä ainakin toistaiseksi perinteisiä fyysisiä kirjoja. 😊

Storytel näyttää nyt kalastelevan Elisa Kirjan asiakkaita: 100 tunnin kk-tilaus pysyvästi alle kympillä, jos tilaa 13.6. mennessä.

E-kirjat varmaan tulee jatkossa hankittua Suomalaisesta tai sitten Googlelta. Toki joitakin voi lukea E-kirjaston kautta kunhan valikoima laajenee - laina-aika on 2 viikkoa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

Itse olen ostanut suurimman osan kirjoista ihan fyysisinä kirjoina mutta 3 kpl tuli ehdittyä ostettua Elisa Kirjasta joka siis nyt menee hautuumaalle. Jatkossa ostan vain fyysisiä kirjoja. Tai ehkä jotain korkeintaan Suomalaisesta kirjakaupasta e-kirjoina.

Osallistu keskusteluun