Elisa Kirja Offline - kirjautuminen?!

  • 9 lokakuu 2019
  • 1 kommentti
  • 645 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Miksi näin:
Elisa Kirjasta ostamiasi e-kirjoja luet kätevimmin Android- ja Apple-laitteisiin ladattavalla ilmaisella Elisa Kirja -sovelluksella. Ostamasi e-kirjat ilmestyvät automaattisesti Elisa Kirja -sovelluksen Kirjahylly-osioon, josta voit ladata kirjan laitteellesi luettavaksi klikkaamalla kirjan kantta. Lataaminen edellyttää, että laite on yhteydessä nettiin, mutta kun kirja on ladattu laitteelle, lukea voi myös ilman nettiyhteyttä, kunhan pysyy kirjautuneena sovellukseen.

Esimerkiksi sovelluksen päivitys voinee heittää siitä ulos ja ellei sitä huomaa ennen pitkää lentoa, niin koko kirjakokoelma on koko lennon ajan poissa pelistä!
Jos ne kirjat ovat laitteella ja laite on offline, niin niihin pitäisi päästä käsiksi ilman, että laitetta saa nettiin!

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Siirsin tän keskustelun Kirjan Toivepajalta soveltuvammalle keskustelualueelle 🙂

Tuo kuvaamasi ongelma on itseasiassa tietojeni mukaan bugi mikä on tällä hetkellä jo korjauksessa, eli vaikka laite olisi offline niin tottakai tuonne omaan kirjakokoelmaan pitäisi silti päästä käsiksi 🙂 Eihän siinä muuten olisi hirveämmin hyötyä niitä kirjoja laitteellekaan ladata 😅 Pahoitteluni siis ongelmasta ja pyritään saamaan korjaavaa päivitystä ulos mahdollisimman pian!

Osallistu keskusteluun