Vastattu

Elisa Kirjan muistilista

  • 10 September 2023
  • 10 kommenttia
  • 145 katselukerrat

Miltäs teillä muilla näyttää Elisa Kirjan muistilista? Mulla tarjoushinnat ovat jääneet "osta"-napin alle viimeisimmästä sivujen uudistuksesta lähtien sekä Chromella että Operalla. Puhelimella sivuja katselen.

Asiakaspalvelu "ei pysty toistamaan ongelmaa" ja sittemmin "asia on selvityksessä" eikä "aikataulua voi tietää" tai "ongelma jää asiakkaan laitteeseen".

Onko jollain jokin laite, jolla Kirja on toiminut ongelmitta? Mulla on ostettuna pari tuhatta kirjaa ja hieman on alkanut päistää, kun jokaisen pienenkin uudistuksen jälkeen vikalista senkun pitenee pitenemistään, eikä asiakaspalvelulta saa kuin vakiovastauksia.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Snouppi 12 October 2023, 16:17

Katso alkuperäinen viesti

10 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Kyllähän tuossa jotain ongelmaa on.

Puhelimen selaimen näkymä
PC:n selaimen näkymä

Laitan palautetta menemään.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Onko jollain jokin laite, jolla Kirja on toiminut ongelmitta? 

Bookeen lukulaitetta käytin pitkään, mutta nykyään tablettia, joskus puhelinta. Android-laitteita.

Kirjat ostan yleensä puhelimella ja maksan Mobilepayllä. Muistilista-toimintoa en ole koskaan käyttänyt, mutta nyt kun siitä kyselit, kävin kokeilemassa. 

Äänikirjoja en kuuntele lainkaan, vaan olen pelkkien kertamaksullisten e-kirjojen ostaja.

Olen ollut käyttäjä ihan Kirjan alusta asti ja ihan kivasti on toiminut. 

Lähinnä kaipailisin tietoa, että toimiiko Kirja vieläkään uudemmilla OnePlussilla. Viimeisin tieto, ettei toimi, on muutaman vuoden takaa, kun kaatuiluongelma alkoi. Tosin tiedä sitten, viitsiikö sitä pelkän Kirjan takia puhelinta vaihtaa, kun kaikki muu toimii moitteetta.

Tuo muistilista pitäisi saada kyllä kuntoon. Nykyään tuntuu, että käytettävyyttä huonontavat uudistukset saadaan aikaan hetkessä, mutta korjauksia niihin pitää odottaa niin kauan, että toimimattomuuteen ehtii tottua.

Jollei mulla olis toistatuhatta kirjaa Elisalta ostettuna, olisin varmaan jo kyllästynyt odottamaan toimivampia aikoja...

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Onko muilla yhteisöläisillä kokemuksia viime ajoilta Oneplussalla Elisa Kirjan kanssa? 🤔

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Onko jollain jokin laite, jolla Kirja on toiminut ongelmitta? 

Tulipa testattua Play-kaupasta ladattua ReadEra-sovellusta. Ihan toimivalta tuntui.

Kirjan latasin ensin kirjan omasta kirjahyllystä Google Driveen ja avasin sieltä.

No, nyt muistilistalta katosivat hinnat kokonaan. Ja toki sopivasti, kun on meneillään nopeasti vaihtuvien tarjousten kirjamessukampanja...

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

@fizban  onko sinulla vielä tuota ongelmaa palvelun kanssa? Ei tullut mitään muutosta jos sovellusta poistelit ja uudestaan asentelit? 🤔

Mitä niistä lukuisista ongelmista tarkoittanet? Kaatuilu vain pahenee uudelleenasennuksilla, puolikkaat hinnat muistilistassa korjaantuivat hetkeksi, kunnes katosivat kokonaan, mystiset, muka keskeneräiset kirjat senkun lisääntyvät ilman mitään logiikkaa.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Suosittelen laittamaan viestin OmaElisan kautta, niin saadaan tutkittavaksi oikut.

Onnistuu tietokoneella OmaElisan kautta seuraavasti: Asiakaspalvelu - Asiakaspalvelun viestit - Uusi viesti - Häiriöilmoitukset - Valitse palvelu.

Uusin Kirjan päivitys poisti laitteelle ladatut kirjat. Takaisin lataaminen vaatii tuntien taistelua sovellusta tappaen ja välimuistia tyhjennellen, kun sovellus kaatuu muutaman sekunnin välein.

Puhumattakaan siitä, että taas joutuu kilpailevan palvelun avulla selvittämään missä järjestyksessä kirjat pitää lukea/kuunnella.

Osallistu keskusteluun